Dvije su godine prošle od posljednjeg ženskog turnira, na kojem nijedna od sto natjecateljica nije uspjela doći do kraja. Na novoj prvoj razini četiri će žene istovremeno pokušati svladati prvi razinu.

101.ep, ponedjeljak 29. travnja

Dvije su godine prošle od posljednjeg ženskog turnira, na kojem nijedna od sto natjecateljica nije uspjela doći do kraja. Na novoj prvoj razini četiri će žene istovremeno pokušati svladati prvi razinu. Međutim, nijedna neće uspjeti pa će dobiti novu priliku na drugom turniru.

102.ep, utorak 30. travnja

60 natjecateljica suočile su se s potpuno novim poligonom. Četiri su se žene borile istovremeno jedna protiv druge. Utrkivale su se s vremenom i borile jedna protiv druge, pokušale doći do crvenih zastavica koje su ih čekale na ciljnoj liniji. Samo 12 njih uspjelo je preživjeti. Danas će se preostalih 40 suočiti s teškim poligonom i boriti se za konačnu pobjedu. Među najboljima danas je Amerikanka, Playboyeva zečica Sarah Jean Underwood.

103.ep, srijeda 1. svibnja

Prošli je put stotinu žena pokušalo svladati prvu razinu, a borile su se četiri po četiri istovremeno. Međutim, samo je njih 26 uspjelo doći do kraja. Još njih devet uspjelo je zaraditi mjesto u drugom krugu, a preostalih 36 imat će priliku suočiti se s drugom razinom. Među njima je Playboyeva zečica Sarah Jean Underwood. Međutim, druga razina nikad nije bila teža.

104.ep, četvrtak 2. svibnja

Prošli se put 30 natjecateljica suočilo s teškom drugom razinom. Zapravo, samo je jedna nevjerojatna profesionalna sportašica Sachiyo Yamada uspjela doći do ciljne linije. Ostalo je samo pet natjecateljica koje će se suočiti s drugom razinom na kojoj ih čekaju testovi brzine i ravnoteže.

1.ep, petak 3. svibnja

U Zemlji Izlazećeg Sunca stotinu odlučnih sportaša prihvatilo je izazov postati ninja ratnicima. Tijekom natjecanja podijeljenog u četiri ekstremne razine natjecatelji se suočavaju s ultimativnim testom snage i volje u želji da postanu prvacima. Mnogi su pozvani, no rijetki su odabrani. Sada saznajmo tko je dovoljno snažan da postane idući ninja ratnik! Na prvoj razini natjecatelji imaju samo 77 sekunda da prijeđu zahtjevne zapreke unutar staze. Na drugoj razini natjecatelji imaju 80 sekunda da prođu opasan labirint lanaca, pokretnih traka i zidova. Na redizajniranoj trećoj razini elita koja dogura dovde suočit će se s još opasnijim zaprekama. Na završnoj razini preživjeli će imati samo 30 sekunda da se popnu na toranj koji se uzdiže iznad svih staza.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju