Tko je dovoljno snažan da postane Ninja ratnik? Saznat ćemo nakon niza zanimljivih i zabavnih igara koje moraju proći kandidati koji žele postati Ninja ratnici!

34.ep - 28. rujna

Od sto natjecatelja njih 89 nije uspjelo proći prvu razinu. Jedanaest preživjelih prelazi na drugu. Danas ćemo vidjeti sedam natjecatelja koja imaju savršenu šansu za pobjedu. Prvi je Lee Yen Chee, zatim upravitelj benzinske postaje Shingo Yamamoto, trampolinist Daisuke Nakada. Slijedi uspješni vatrogasac Yasushi Yamada, zatim Toshihiro Takeda, ribar Makoto Nagano i, napokon, trampolinist Shunsuke Nagasaki koji je svladao prvu razinu s najboljim rezultatom na turniru.

35.ep - 29. rujna

Najbolji natjecatelji dolaze do druge razine. Trojica će postati žrtve planine Midoriyame. Preživjeli će nastaviti na trećoj razini i očaj će ispuniti zrak nakon što prva tri padnu na nemogućim izazovima. No nada će se vratiti kad trampolinist Shunsuke Nagasaki svlada treću razinu.

36.ep - 30. rujna

Makoto Nagano postići će ono o čemu su mnogi prije njega mogli samo sanjati, a to je konačna pobjeda! Nagano će doći do tornja i proći posljednju razinu s nevjerojatnim rezultatom. Postat će novi nindža ratnik! Jedan čovjek, Makoto Nagano, postat će novi šampion!

37.ep - 1. listopada

Poznate prepreke planine Midoriyame prilagođene su testiranju vještina natjecateljica. Na ovom će se turniru natjecati samo žene! Osim snage i izdržljivosti nindža ratnice suočit će se s izazovima ravnoteže, brzine i spretnosti. Na prvoj razini natjecateljice će morati dokazati nevjerojatnu ravnotežu i proći niz zapreka u manje od 105 sekunda. Na drugoj razini morat će pokazati brzinu i u samo 35 sekunda prijeći sve zapreke. One koje prežive suočit će se s trećom razinom u kojoj će biti najvažnija ravnoteža, a žene će imati samo 90 sekunda da dokažu svoju spremnost.

38.ep - 2. listopada

Sto natjecateljica sanja o svladavanju teških zapreka, no za gotovo sve to je ipak pretežak izazov. Međutim, šest je natjecateljica uspjelo preživjeti i prijeći na sljedeću razinu. Prva među njima je voditeljica Rie Komiya. Potom, dvije olimpijke uspjele su prijeći prvu razinu: Saoir Yoshida i Miho Yamada. Tu su i plesačica Sayaka Asami, gimnastičarka Oana Ban i naposljetku, plesačica Mika Izumi. Tih šest žena pridružit će se akrobatkinja Ayoko Miyake i zvijezda atletike Kazue Watanabe. Druga razina testirat će njihovu brzinu i izdržljivost, a morat će pokazati i nevjerojatnu ravnotežu.

39.ep - 3. listopada

Osam žena slavi pobjedu i prelazi na drugu razinu. Među najboljima nalaze se atletičarka, plesačica, akrobatkinja, tri olimpijke i natjecateljica kojoj je na prošlom natjecanju za dlaku izmaknula pobjeda. Imaju samo 35 sekunda da prođu drugu razinu i morat će se pojaviti u svojem najboljem izdanju. One koje prođu čeka treća razina na kojoj je najvažnija ravnoteža, a natjecateljice će imati samo 90 sekunda da pokažu svoju spremnost.

40.ep - 4. listopada

Pedeset natjecateljica čeka prva razina, a njih 48 shvatit će da ovo natjecanje i nije tako jednostavno. Ravnoteža je velik problem i mnoge će natjecateljice izgubiti tlo pod nogama na mnogim zaprekama. No unatoč malim šansama dvije junakinje uspjet će doći do kraja i prijeći na drugu razinu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju