Tko je dovoljno snažan da postane Ninja ratnik? Saznat ćemo nakon niza zanimljivih i zabavnih igara koje moraju proći kandidati koji žele postati Ninja ratnici!

71.ep - 27. srpnja

Na posljednjem se turniru sto natjecatelja suočilo s najtežim zaprekama na svijetu. Njihova je volja jaka, no njih je 99 putem ispalo. Jedan je čovjek, Makato Nagano, došao do vrha planine Mmidoriyame i postao je drugi čovjek koji je prošao sve četiri razine. Danas počinje još jedan turnir nindža ratnika. Sto novih natjecatelja sanja o pobjedi. Kako bi odali počast sjajnoj Akiyaminoj pobjedi i održali napetost među natjecateljima, organizatori su promijenili prvu razinu i postavili dvije nove zapreke. Na drugoj razini natjecatelji će imati 50 sekunda da prođu tvrđavu, a oni najbolji će se na trećoj razini suočiti s još težim zaprekama. Na posljednjoj razini preživjeli će imati samo 30 sekunda da se popnu na toranj.

72.ep. - 28. srpnja

Nakon fenomenalne pobjede Makata Nagana na prošlom turniru, cijeli je poligon promijenjen. Natjecatelji se moraju suočiti s novim zaprekama osmišljenim tako da unište i najiskusnijeg natjecatelja. Prošli je put 40 hrabrih pokušalo prijeći prvu razinu, no jednog po jednog teške su zapreke prožvakale i ispljunule.

73.ep - 29. srpnja

Na posljednjem turniru, nindža ratnik Makato Nagano, šokirao je svijet postigavši nemoguće: postao je drugi čovjek u povijesti turnira koji je prošao sve četiri razine i zaradio naslov nindža ratnika. Nakon Naganova uspjeha, cijeli je poligon promijenjen i zbog iznimno teških zapreka, ova je razina postala razinom najvećeg neuspjeha dosad. Dosad je 70 natjecatelja prošlo prvu razinu, no samo su njih trojica uspjela preživjeti i doći do druge razine. Prvi je 18-godišnji student Takamasa Nagasaki. Njegov stariji brat, 19-godišnji Shunsuke Nagasaki, nije mnogo zaostao i dosta je brzo došao do kraja prve razine.

74.ep - 30. srpnja

Nakon fenomenalne pobjede Makata Nagana na prošlom turniru, cijeli je poligon promijenjen. Natjecatelji se moraju suočiti s novim zaprekama osmišljenim da unište i najiskusnijeg natjecatelja. Sto smjelih natjecatelja skupilo se kako bi prihvatili novi izazov, no samo ih je šest prošlo dalje. To su braća Takamasa i Shunsuke Nagasaki, vozač motokrosa Yuji Waashini, Toshihiro Takeda, dostavljač Kenji Takanashi i nindža ratnik Makoto Nagano. Oni će se suočiti s drugom razinom.

76.ep - 31. srpnja

Na posljednjem turniru nijedan od sto natjecatelja nije izdržao tako teške zapreke. Ovoga puta američke nindže dolaze se igrati. Pobjednik turnira američkih nindža, Colin Bell, i viceprvak Brett Sims, dolaze na povijesni susret. Odabrani su da pređu pola svijeta i pridruže se najboljim natjecateljima. Colin i Brett morat će dati sve od sebe jer ovaj je poligon najteži dosad. Natjecatelji će se suočiti s potpuno novim razinama punim nemilosrdnih zapreka osmišljenih kako bi srušile i najiskusnije natjecatelje. Na prvoj razini sudionici imaju samo 115 sekunda da prođu nezamislivo težak izazov.

77.ep - 1. kolovoza

Sto neustrašivih natjecatelja okupilo se kako bi se suočili s najtežim poligonom, a ovog su puta među njima zvijezde turnira američkih nindža. Natjecatelje čekaju najteže zapreke, a među njima su i američke nindže. Stotine gledatelja pratilo je taj turnir, a student Colin Bell došao je do vrha. Danas će morati testirati svoju fizičku spremu u borbi protiv zvijezda nindža ratnika. Suočit će se s najtežim zaprekama dosad. Posljednji put je njih 40, uključujući viceprvaka Bretta Simsa, došlo do prve razine. Nažalost, za njih je bila preteška i nitko nije uspio doći do kraja.

78.ep - 2. kolovoza

Na pretprošlom turniru Makoto Nagano ušao je u povijest kao drugi osvajač turnira nindža ratnika. Nakon te pobjede, čitav je poligon redizajniran te su dodane nove, još teže zapreke, a natjecatelji su platili cijenu. Samo je jedan, vatrogasac Yasushi Yamada, imao dovoljno snage da dođe do cilja i nastavi na drugoj razini.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju