Tko je dovoljno snažan da postane Ninja ratnik? Saznat ćemo nakon niza zanimljivih i zabavnih igara koje moraju proći kandidati koji žele postati Ninja ratnici!

62.ep - 27. listopada

Prošli su se put 34 natjecatelja koji su prešli prvu razinu suočili s drugom. Teške zapreke stajale su mnoge natjecatelje daljnjeg nastupa. No unatoč malim šansama, devet nevjerojatnih natjecatelja došlo je do treće razine. Prvi koji je došao do treće razine je Shigeyuki Nakamura. Činilo se da će doći do kraja, no onda je otklizao sa završne platforme i završio u vodi. Potom, olimpijski gimnastičar Hikaru Tanaka projurio je kroz sve zapreke, no za razliku od svog prethodnika, uspio je trijumfirati na kraju.

63.ep - 28. listopada

Na posljednjem turniru, sto se natjecatelja borilo s nemilosrdnim preprekama raspoređenim po četiri razine. Iako su dvojica došla do posljednje razine, nijedan nije uspio doći do kraja. No danas počinje još jedan turnir nindža ratnika i sto novih natjecatelja skupilo se u podnožju planine Midoriyame. Svima je cilj popeti se na metalnu planinu, no čeka ih daleki put.

64.ep - 29. listopada

Na posljednjem turniru, sto se natjecatelja borilo s nemilosrdnim preprekama raspoređenim po četiri razine. Iako su dvojica došla do posljednje razine, nijedan nije uspio doći do kraja. No danas počinje još jedan turnir nindža ratnika i sto novih natjecatelja skupilo se u podnožju planine Midoriyame. Svima je cilj popeti se na metalnu planinu, no čeka ih daleki put. Natjecatelji počinju na potpuno redizajniranoj prvoj razini. Nove zapreke poput kotrljajućih debla i užadi blokiraju put do cilja.

65.ep - 30. listopada

Vidjeli smo kako 87 natjecatelja gubi natjecanje na prvoj razini. Zatim je njih još sedam zapelo na drugoj. Unatoč malim šansama, šestorica natjecatelja preživjeli su prve dvije razine i dospjeli do treće. Zasad su dvojica otišla dalje, no samo je jedan čovjek, Katsumi Yamada, ostao jak do kraja i došao do posljednje razine. Posljednja četvorica kreću na treću razinu i pitanje je hoće li itko doći do kraja i pridružiti se Yamadi u usponu na vrh.

66.ep - 31. listopada

Na posljednjem turniru sto je natjecatelja krenulo u osvajanje najtežih zapreka na svijetu, no nijedan od njih nije uspio u tome. Danas počinje još jedan turnir i sto novih sportaša pokazat će svoje vještine s ciljem da prežive četiri razine i osvoje naslov nindža ratnika. Putovanje do vrha počinje na prvoj razini gdje natjecatelji imaju samo 60 sekunda da prođu teške zapreke. Na drugoj razini imaju 50 sekunda da prođu opasni labirint, pomične trake i teške zidove.

67.ep - 1. studenog

Posljednji put sto je natjecatelja stiglo do planine Midoriyame kako bi se borili s teškim zaprekama prve razine. Motiviranost je urodila odličnim rezultatima i 37 je natjecatelja stiglo do druge razine, najviše dosad. Sad će se ti sportaši suočiti sa strašnim labirintom na drugoj razini na kojoj će imati samo 50 sekunda. Oni koji prežive nastavit će na trećoj, potpuno redizajniranoj razini, na kojoj ih čekaju još okrutniji izazovi. Na posljednjoj razini, preostali natjecatelji imat će samo 30 sekunda da se popnu po užetu dugačkom 15 metara i dosegnu vrh tornja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju