Tko je dovoljno snažan da postane Ninja ratnik? Saznat ćemo nakon niza zanimljivih i zabavnih igara koje moraju proći kandidati koji žele postati Ninja ratnici!

17.ep - 27. svibnja

Druga razina čeka pet uspješnih natjecatelja. Prvi je Naoki Iketani. Taj je zabavljač imao besprijekoran nastup i nevjerojatno prolazno vrijeme. Zatim Masaki Kobayashi bio je brz na užetu i dospio je do druge razine uz navijanje svojih učenika. Potom Toshihiro Takeda pokazao je što znači biti zvijezda natjecanja. Bunpei Shiratori prošao je razinu s lakoćom. Napokon, Makoto Nagano, u prošlom je pokušaju bio nadomak prolaska posljednje razine, a sada se vratio po osvetu. Razvalio je s nevjerojatnih 29 sekunda do kraja. Ti će se natjecatelji pridružiti prvih pet na sljedećoj razini.

18.ep - 28. svibnja

90 natjecatelja palo je na prvoj razini. No njih deset preživjelo je prvi niz zapreka i sada dolazi na drugu razinu. Najdojmljiviji nastup imao je Makoto Nagano koji je na prvoj razini bio brži od svih ostalih natjecatelja za 15 sekunda. No druga ih razina tek čeka i natjecatelji imaju samo 70 sekunda da prođu labirint zapreka žele li nastaviti natjecanje.

19.ep - 29. svibnja

Petorica boraca još su u natjecanju. Prošli smo put gledali sjajne natjecatelje kako prolaze drugu razinu, no još ih čeka daleki put do kraja. Danas će se suočiti s trećom razinom. Vrijeme im više nije ograničeno, a čeka ih nova zapreka, penjanje po zavjesi. Hoće li koji od njih doći do posljednje razine?

20.ep - 30. svibnja

Preskakivanje čunjeva uzelo je svoj danak, a kotrljanje s deblom i skok na mrežu bili su preteški za većinu preostalih natjecatelja. No dvojica su bila uspješna i prelaze na drugu razinu. Prvi je na redu smetlar, Shinji Kobayashi, čiji je trening očito učinkovit s obzirom na to da je završio razinu nevjerojatnih 17,6 sekunda prije kraja. Potom trampolinist Shunsuke Nagasaki koji je oduševio publiku završivši prvu razinu 9,6 sekunda prije kraja. On je ujedno i najmlađi natjecatelj koji je prošao prvu razinu. Prva dva finalista pripremaju se za nastavak, a sljedećih 40 započinje s prvom razinom.

21.ep - 31. svibnja

40 snažnih natjecatelja borilo se za pobjedu na planini Midoriyami, a najboljih devet uspjelo je u svojem naumu te prelazi na drugu razinu. Vidjet ćemo novaka Terukazua Ishikawu koji završava razinu s impresivnim rezultatom: 21,6 sekunda prije kraja. Nakon njega slijede olimpijci Paull Hamm i Yordan Yovchev koji daju sve od sebe i prolaze dalje. Zatim prvak u plivanju Kosuke Yamaguchi prelazi razinu bez greške i završava je nevjerojatnih 24,6 sekunda prije kraja. Svih devet finalista pridružit će se dvojici iz prošlog nastavka.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju