Tko je dovoljno snažan da postane Ninja ratnik? Saznat ćemo nakon niza zanimljivih i zabavnih igara koje moraju proći kandidati koji žele postati Ninja ratnici!

16.ep - 27. prosinca
Danas 30 natjecatelja ima hrabrosti prihvatiti izazov ninja ratnika, no njih 27 neće uspjeti svladati zapreke planine Midoriyame. Unatoč malim šansama tri su natjecatelja u tome uspjela i pridružit će se ostalima na drugoj razini. Prvi među njima je vatrogasac Hideaki Shimuzu koji je preletio prvu razinu bez poteškoća. Zatim zvijezda natjecanja Shingo Yamamoto koji je u svojem trinaestom nastupu uspio prijeći prvu razinu u rekordnom vremenu. Na kraju plivač Kosuke Yamaguchi uspio se popeti užetom i pridružiti se ekskluzivnoj skupini natjecatelja druge razine. Dok se tri vrsna sportaša pripremaju za nastavak, posljednja skupina od 30 natjecatelja čeka početak natjecanja na prvoj razini.

17.ep - 28. prosinca
Druga razina čeka pet uspješnih natjecatelja. Prvi je Naoki Iketani. Taj je zabavljač imao besprijekoran nastup i nevjerojatno prolazno vrijeme. Zatim Masaki Kobayashi bio je brz na užetu i dospio je do druge razine uz navijanje svojih učenika. Potom Toshihiro Takeda pokazao je što znači biti zvijezda natjecanja. Bunpei Shiratori prošao je razinu s lakoćom. Napokon, Makoto Nagano, u prošlom je pokušaju bio nadomak prolaska posljednje razine, a sada se vratio po osvetu. Razvalio je s nevjerojatnih 29 sekunda do kraja. Ti će se natjecatelji pridružiti prvih pet na sljedećoj razini.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju