Tko je dovoljno snažan da postane Ninja ratnik? Saznat ćemo nakon niza zanimljivih i zabavnih igara koje moraju proći kandidati koji žele postati Ninja ratnici!

27.ep - 21. rujna

Nijedan od sto natjecatelja nije uspio. Na prvoj razini preskakanje zapreka i kotrljanje s deblom preveliki su izazovi za jednog od najboljih japanskih komičara. A neki od najboljih nisu uspjeli svladati zakrivljeni zid te je u natjecanju ostalo sedam natjecatelja. Na drugoj razini labirint-zapreka bio je previše za jednog natjecatelja. Makoto Nagano uhvatio je metalni lanac, no ubrzo se izgubio. Na trećoj razini imamo šestoricu natjecatelja koji su jedan za drugim pali u blato i izgubili.

28.ep - 22. rujna

Danas će 50 natjecatelja prihvatiti izazov, no njih 47 neće proći dalje. Tri će ratnika uspješno proći prvu razinu i doći do druge. Prvi je automehaničar Hidenori Nagasawa. Potom biznismen Kenji Takahashi. I na kraju manaken i sportaš Tomuyuki. On će proći prvu razinu s najboljim prolaznim vremenom.

29.ep - 23. rujna

Stigli smo do kraja prve razine. Stotinu je natjecatelja prihvatilo izazov, a njih 84 su eliminirana. Tijekom prve polovice natjecanja šesterostruki koraci i kotrljanje s deblom bili su previše za mnoge. No tijekom druge polovice najbolji su pokazali da su dorasli izazovu i 16 nevjerojatnih natjecatelja uspjelo je proći prvu razinu! Čeka nas uzbudljiva druga razina s obzirom na broj natjecatelja.

30.ep - 24. rujna

Šesnaest natjecatelja pokušat će proći drugu razinu. Imaju samo 66 sekunda i moraju biti brzi i oprezni dok se kreću kroz labirint užadi, skokova i teških zidova. Hoće li ijedan od njih uspjeti doći do treće razine?

31.ep - 25. rujna

Osam preživjelih pokušat će prijeći treću razinu. To je pravi test snage, izdržljivosti i odlučnosti. Vrijeme nije ograničeno, no koliko će izdržati naši natjecatelji? Vidjet ćemo kako neki od najboljih natjecatelja padaju s litice. Na kraju nijedan neće preživjeti.

32.ep - 26. rujna

Četrdeset natjecatelja prihvatilo je izazov prve razine, no njih 38 nije uspjelo doći do kraja. Šestokorak uzeo je danak, dok su tobogan i deblo bili previše za većinu preostalih natjecatelja. No dvojica će uspješno proći prvu razinu. Jedan od njih je učitelj Yuta Adachi, kojem se trening za spasioce očito isplatio. Kota Honma vraća se po osvetu i oduševljava publiku.

33.ep - 27. rujna

Trideset natjecatelja danas će pokušati prijeći prvu razinu. Samo će dvojica uspjeti i pridružiti se onima na drugoj razini. Prvi je olimpijski dekatlonac Paul Terek koji će dokazati svoju sposobnost. Tu je i miljenik publike Bunpei Shiratori koji će svladati prvu razinu 11,5 sekunda prije kraja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju