Tko je dovoljno snažan da postane Ninja ratnik? Saznat ćemo nakon niza zanimljivih i zabavnih igara koje moraju proći kandidati koji žele postati Ninja ratnici!

17.ep - 2. siječnja
Druga razina čeka pet uspješnih natjecatelja. Prvi je Naoki Iketani. Taj je zabavljač imao besprijekoran nastup i nevjerojatno prolazno vrijeme. Zatim Masaki Kobayashi bio je brz na užetu i dospio je do druge razine uz navijanje svojih učenika. Potom Toshihiro Takeda pokazao je što znači biti zvijezda natjecanja. Bunpei Shiratori prošao je razinu s lakoćom. Napokon, Makoto Nagano, u prošlom je pokušaju bio nadomak prolaska posljednje razine, a sada se vratio po osvetu. Razvalio je s nevjerojatnih 29 sekunda do kraja. Ti će se natjecatelji pridružiti prvih pet na sljedećoj razini.

18.ep - 3. siječnja
90 natjecatelja palo je na prvoj razini. No njih deset preživjelo je prvi niz zapreka i sada dolazi na drugu razinu. Najdojmljiviji nastup imao je Makoto Nagano koji je na prvoj razini bio brži od svih ostalih natjecatelja za 15 sekunda. No druga ih razina tek čeka i natjecatelji imaju samo 70 sekunda da prođu labirint zapreka žele li nastaviti natjecanje.

19.ep - 4. siječnja
Petorica boraca još su u natjecanju. Prošli smo put gledali sjajne natjecatelje kako prolaze drugu razinu, no još ih čeka daleki put do kraja. Danas će se suočiti s trećom razinom. Vrijeme im više nije ograničeno, a čeka ih nova zapreka, penjanje po zavjesi. Hoće li koji od njih doći do posljednje razine?

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju