Tko je dovoljno snažan da postane Ninja ratnik? Saznat ćemo nakon niza zanimljivih i zabavnih igara koje moraju proći kandidati koji žele postati Ninja ratnici!

55.ep - 19. listopada

Jedna žena, zabavljačica Yuko Mizuno, uspjela je svladati izazov i prijeći prvu razinu 16 sekunda prije kraja. Još 25 natjecateljica pokušat će isto, no koja će prijeći opasne zapreke i doći do druge razine ili još dalje?

56.ep - 20. listopada

Danas počinje još jedan turnir nindža ratnica i sto novih natjecateljica stiglo je na početak, željnih konačne pobjede. Na prvoj razini imat će 85 sekunda da prijeđu osam zapreka uključujući novu raketu, a na drugoj razini preživjelima će trebati brzina i nada da će je uspjeti prijeći u 40 sekunda. One koje uspiju idu na treću razinu na kojoj će imati samo 90 sekunda da prijeđu teške zapreke. A na posljednjoj razini imat će 35 sekunda da se popnu na toranj koji se vidi u daljini.

57.ep - 21. listopada

Još 40 natjecateljica došlo je svladati prvu razinu. Za njih 32 bit će to preveliki zalogaj. No nevjerojatnih, strastvenih i borbenih osam sportašica dat će sve od sebe i prijeći prvu razinu.

58.ep - 22. listopada

Posljednjih 20 natjecateljica pokušat će prijeći prvu razinu. Na prošlim turnirima, superskok bio je preteška zapreka za sve. No danas nijedna neće pasti na tome i 11 hrabrih natjecateljica doći će do izazova druge razine.

59.ep - 23. listopada

Danas e se jedanaest natjecateljica suoiti s treom razinom na kojoj imaju samo 90 sekunda da svladaju supertrezor, zloglasno brdo domina i visei most. One koje uspiju u tome idu na posljednju razinu na kojoj e pokuati osvojiti toranj koji se nazire u daljini.

60.ep - 24. listopada

Prošla je epizoda obilježila prvi turnir u povijesti, no unatoč velikim talentima, nijedan natjecatelj nije uspio doći do kraja. Da bismo održali napetost, preselili smo poligon u podnožje planine Midoriyame. Zapreke su i dalje nevjerojatno teške, a sto novih natjecatelja okupilo se u nadi da će savladati taj teški poligon.

61.ep - 25. listopada

U prošloj se epizodi okupilo sto natjecatelja koji su odlučili osvojiti novi poligon na planini Midoriyami. Unatoč mnogim propalim pokušajima, 34 sjajna sportaša skupili su snage za dalje. Prvi od preživjelih dolazi na drugu razinu. Unatoč mnogim propalim pokušajima, dva su se nevjerojatna sportaša dokazala i uspjela doći do kraja. Prvi je radnik na benzinskoj pumpi Shingo Yamamoto bio sjajan dok ga jedna zapreka nije usporila, ali ne dovoljno da ne bi uspio doći do pobjede! Potom, građevinski radnik Eiichi Miura svojom je snagom i ravnotežom uspio rasturiti sve zapreke. Preostali natjecatelji kreću na drugu razinu, no koji će od njih uspjeti nastaviti dalje? Nakon toga, slijedi teška treća razina.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju