Tko je dovoljno snažan da postane Ninja ratnik? Saznat ćemo nakon niza zanimljivih i zabavnih igara koje moraju proći kandidati koji žele postati Ninja ratnici!

70.ep, ponedjeljak 18. ožujka

Posljednji je put 75 junaka prošlo prvu razinu, no jedan po jedan ispadali su jer su im zapreke bile preteške, posebno dvije nove. Unatoč malim šansama, dvojica su natjecatelja pokazala da imaju dovojlno snage za drugu razinu. Prvi je vatrogasac Toshihiro Takeda koji je došao do kraja druge razine u posljednjoj sekundi. Drugi je radnik na benzinskoj pumpi Shingo Yamamoto koji je također jedva stigao do cilja. Njih se dvojica spremaju za nastavak, a preostalih 25 spremno je za prvu razinu.

71.ep, utorak 19. ožujka

Na posljednjem se turniru sto natjecatelja suočilo s najtežim zaprekama na svijetu. Njihova je volja jaka, no njih je 99 putem ispalo. Jedan je čovjek, Makato Nagano, došao do vrha planine Mmidoriyame i postao je drugi čovjek koji je prošao sve četiri razine.Danas počinje još jedan turnir nindža ratnika. Sto novih natjecatelja sanja o pobjedi. Kako bi odali počast sjajnoj Akiyaminoj pobjedi i održali napetost među natjecateljima, organizatori su promijenili prvu razinu i postavili dvije nove zapreke. Na drugoj razini natjecatelji će imati 50 sekunda da prođu tvrđavu, a oni najbolji će se na trećoj razini suočiti s još težim zaprekama. Na posljednjoj razini preživjeli će imati samo 30 sekunda da se popnu na toranj.

72.ep, srijeda 20. ožujka

Nakon fenomenalne pobjede Makata Nagana na prošlom turniru, cijeli je poligon promijenjen. Natjecatelji se moraju suočiti s novim zaprekama osmišljenim tako da unište i najiskusnijeg natjecatelja. Prošli je put 40 hrabrih pokušalo prijeći prvu razinu, no jednog po jednog teške su zapreke prožvakale i ispljunule.

73.ep, četvrtak 21. ožujka

Na posljednjem turniru, nindža ratnik Makato Nagano, šokirao je svijet postigavši nemoguće: postao je drugi čovjek u povijesti turnira koji je prošao sve četiri razine i zaradio naslov nindža ratnika. Nakon Naganova uspjeha, cijeli je poligon promijenjen i zbog iznimno teških zapreka, ova je razina postala razinom najvećeg neuspjeha dosad. Dosad je 70 natjecatelja prošlo prvu razinu, no samo su njih trojica uspjela preživjeti i doći do druge razine. Prvi je 18-godišnji student Takamasa Nagasaki. Njegov stariji brat, 19-godišnji Shunsuke Nagasaki, nije mnogo zaostao i dosta je brzo došao do kraja prve razine.

74.ep, petak 22. ožujka

Nakon fenomenalne pobjede Makata Nagana na prošlom turniru, cijeli je poligon promijenjen. Natjecatelji se moraju suočiti s novim zaprekama osmišljenim da unište i najiskusnijeg natjecatelja. Sto smjelih natjecatelja skupilo se kako bi prihvatili novi izazov, no samo ih je šest prošlo dalje. To su braća Takamasa i Shunsuke Nagasaki, vozač motokrosa Yuji Waashini, Toshihiro Takeda, dostavljač Kenji Takanashi i nindža ratnik Makoto Nagano. Oni će se suočiti s drugom razinom.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju