Tko je dovoljno snažan da postane Ninja ratnik? Saznat ćemo nakon niza zanimljivih i zabavnih igara koje moraju proći kandidati koji žele postati Ninja ratnici!

60.ep .- 16. srpnja

Prošla je epizoda obilježila prvi turnir u povijesti, no unatoč velikim talentima, nijedan natjecatelj nije uspio doći do kraja. Da bismo održali napetost, preselili smo poligon u podnožje planine Midoriyame. Zapreke su i dalje nevjerojatno teške, a sto novih natjecatelja okupilo se u nadi da će savladati taj teški poligon. Da bi u tome uspjeli, natjecatelji prvo moraju preživjeti prvu razinu na kojoj će u samo 60 sekunda morati dokazati svoju snagu i brzinu. Oni koji uspiju u tome, imat će 50 sekunda da prođu labirint na drugoj razini koja uključuje pomične daske, čekiće koji se ljuljaju i teške zidove. Na trećoj razini preživjeli će se suočiti s metalnom džunglom čeličnih klopki. A svaka je zapreka osmišljena tako da testira izdržljivost gornjeg dijela tijela u ekstremnim uvjetima. A na posljednjoj razini najbolji će imati samo 30 sekunda da se popnu na metalni toranj koji se izdiže iznad svih ostalih zapreka.

61.ep - 17. srpnja

U prošloj se epizodi okupilo sto natjecatelja koji su odlučili osvojiti novi poligon na planini Midoriyami. Unatoč mnogim propalim pokušajima, 34 sjajna sportaša skupili su snage za dalje. Prvi od preživjelih dolazi na drugu razinu. Unatoč mnogim propalim pokušajima, dva su se nevjerojatna sportaša dokazala i uspjela doći do kraja. Prvi je radnik na benzinskoj pumpi Shingo Yamamoto bio sjajan dok ga jedna zapreka nije usporila, ali ne dovoljno da ne bi uspio doći do pobjede!

62.ep - 18. srpnja

Prošli su se put 34 natjecatelja koji su prešli prvu razinu suočili s drugom. Teške zapreke stajale su mnoge natjecatelje daljnjeg nastupa. No unatoč malim šansama, devet nevjerojatnih natjecatelja došlo je do treće razine. Prvi koji je došao do treće razine je Shigeyuki Nakamura. Činilo se da će doći do kraja, no onda je otklizao sa završne platforme i završio u vodi.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju