Na posljednjem turniru sto se natjecatelja suočilo s najtežim zaprekama dosad, no prva je razina slomila većinu njih.

91.ep, ponedjeljak 15. travnja

Na posljednjem turniru sto se natjecatelja suočilo s najtežim zaprekama dosad, no prva je razina slomila većinu njih. Samo su tri natjecatelja preživjela, a među njima je Yoshiyuki Okuyama i legenda turnira Makoto Nagano. Najdalje je otišao Amerikanac Levi Meeuewnberg koji je došao do treće razine.
Okupilo se sto novih natjecatelja kako bi dokazali da su dovoljno snažni preživjeti četiri teške razine i doći do konačne pobjede. Kao i uvijek, čast i slava su na kocki. Mnogi od najboljih natjecatelja vratili su se i borit će se rame uz rame s timom američkih sportaša željnih borbe.
 

92.ep, utorak 16. travnja

Prošli je put 40 natjecatelja dalo sve od sebe, no samo je jedan uspio preživjeti prvu razinu. Svi su se trudili, no svi su osim jednog izgubili. Alpinist Lee Yen Chi vratio je nadu došavši do kraja. U ovoj epizodi njih 40 pokušat će isto, uključujući najbolje natjecatelje iz Japana i Amerike, kao i neke od najboljih zvijezda turnira.
 

93.ep, srijeda 17. travnja

U prošloj epizodi 40 natjecatelja pokušalo je svladati teške zapreke. Dok je za mnoge to bio preveliki zalogaj, uključujući Shinga Yamamota, tri nevjerojatna natjecatelja uspjela su preživjeti. Bivši trampolinist Daisuke Nakata, trkač Brian Orosco i zvijezda turnira Bunpei Shiratori. Svi su oni uspjeli izboriti drugu razinu. No u ovoj epizodi, preostalih 20 pokušat će prijeći prvu razinu. Među njima su zvijezde turnira Toshihiro Takeda, Katsumi Yamada i Makoto Nagano. Pridružit će im se Amerikanac Levi Meeuwenberg.
 

94.ep, četvrtak 18. travnja

Prva je razina bila preteška za gotovo sve natjecatelje. No devet dojmljivih muškaraca preživjelo ju je i pripremaju se za drugu razinu. Među finalistima nalaze se poznata lica. Zvijezde turnira poput Bunpeia Shiratoria, Tishihira Takede i legende Nakota Nagana odlučne su u namjeri da zauzmu prvo mjesto u borbi protiv najljućih protivnika. Pridružit će im se međunarodne zvijezde uključujući Tajvanca Yena Chia i Amerikanca Levia Meeuwenberga. Druga je razina osmišljena tako da testira brzinu i snagu, a natjecatelji će morati proći jednu od najgorih zapreka na turniru.
 

95.ep, petak 19. travnja

U posljednjoj epizodi, oni koji su preživjeli prvu razinu pripremili su se za drugu koja je bila preteška za većinu njih, uključujući srebrnog Olimpijca Tomohira Matsunage i Amerikanca Levia Meeuwenberga. Zvijezda Bunpei Shiratori također nije uspio proći dalje. No tri su natjecatelja preživjela i sad će se suočiti s teškom trećom razinom. Ništa nije zahtjevnije od litice koja je sada još viša i teža. Natjecatelji misle da im je ta litica mjesto spoticanja, no ne znaju da ih iza toga čeka još nešto gore.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju