Tko je dovoljno snažan da postane Ninja ratnik? Saznat ćemo nakon niza zanimljivih i zabavnih igara koje moraju proći kandidati koji žele postati Ninja ratnici!

48.ep - 12. listopada

Osam odlučnih i dovoljno jakih prošlo je prvu razinu. Tu su poznata lica, poput braće Kosugi, koji će se boriti uz nove natjecatelje poput Jamesa Okate. Od akcijske zvijezde do upravitelja benzinske postaje ovih osam junaka suočit će se s novoosmišljenom drugom razinom. Čekaju ih nove zapreke, lančana reakcija i nespretno migoljenje paukovih nogu.

49.ep - 13. listopada

50 muškaraca i žena suočava se s nevjerojatnim izazovima prve razine, a njih 48 neće uspjeti proći dalje. Novi peterokorak većini predstavlja veliki problem zbog kojeg padaju odmah na početku. I dalje se kompliciraju stvari i staza postaje skliska zbog kiše koja pada cijeli dan. No unatoč svemu dvojica su uspjela prijeći prvi razinu.

50.ep - 14. listopada

Još 50 natjecatelja kreće na prvu razinu. Neke će kiša stajati, a drugi jednostavno nisu dovoljno spremni. Na kraju samo su četvorica uspjela prijeći razinu i idu dalje. Njima će se pridružiti trampolinist Daisuke Nakata i maneken Shoei.

51.ep - 15. listopada

Šest natjecatelja uspješno je prešlo prvu razinu. Iako su se vatrogasac Toshihiro Takeda i akcijska zvijezda Kane Kosugi već prije suočili s drugom razinom, preostalim je natjecateljima to potpuno novo iskustvo. Na drugoj razini imat će sto sekunda da prođu kroz labirint lanaca, pomičnih podova i padajućih zidova. Oni koji je uspiju prijeći prelaze na treću razinu.

52.ep - 16. listopada

Na redu su nindža ratnice. Poznate zapreke planine Midoriyame sad su promijenjene kako bi testirale snagu ženskih kandidata. Dok se tradicionalne zapreke usredotočuju na snagu i izdržljivost, nindža ratnice suočit će se s izazovima koji iziskuju nevjerojatnu ravnotežu, brzinu i spretnost. Sto se sportašica iz cijelog svijeta okupilo na ovom turniru. Različitih su profesija, od srednjoškolki do sumo-hrvačica, no njihov je cilj isti: konačna pobjeda.

53.ep - 17. listopada

Novih se 50 sportaša okupilo u podnožju planine Midoriyame sa željom da prođe sve razine. No svi su natjecatelji pali već na prvoj. Samo je njih dvoje uspjelo doći do druge razine, no na nemilosrdnom superskoku oboje će završiti u vodi.

54.ep - 18. listopada

Sedamdeset i pet natjecateljica pokušalo je prijeći prvu razinu, no njih 74 palo je u vodu, zajedno sa svojim snovima o konačnoj pobjedi. Prva razina zahtijeva besprijekornu ravnotežu i najmanja pogreška može upropastiti šanse. Unatoč malim izgledima jedna će natjecateljica uspjeti. Dok se ona odmara za drugu razinu, ostalih 25 natjecateljica priprema se za prvu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju