Tko je dovoljno snažan da postane Ninja ratnik? Saznat ćemo nakon niza zanimljivih i zabavnih igara koje moraju proći kandidati koji žele postati Ninja ratnici!

46.ep - 1. srpnja

Danas započinje još jedan turnir i novih sto natjecatelja jedva čeka krenuti. Hoće li prokletstvo loše sreće napokon biti uništeno? Na prvoj razini natjecatelji imaju 75 sekunda da dokažu svoje atletske sposobnosti. Oni koji uspiju idu na novu drugu razinu. Ondje će imati samo 50 sekunda da se probiju kroz labirint padajućih zidova i lanaca. Treća razina čeka preživjele s nizom strašnih zapreka koje će dovesti njihove gornje dijelove tijela do granice izdržljivosti. I na posljednjoj razini oni koji su dovoljno snažni da stignu do nje imat će 30 sekunda da se popnu do tornja koji se nazire u daljini.

47.ep - 2. srpnja

Novih 50 natjecatelja sanja o prelasku teških zapreka, no većina će ih poniženo pasti u vodu. Unatoč teškoćama prve razine, šestorica su je uspjela prijeći. Pridružit će se studentu fizike Hironoriju Kubokiju i dostavljaču Kenjiju Takahashiju. Ti ratnici prijeći će na novu drugu razinu, a ne znaju kakva ih muka ondje čeka.

48.ep - 3. srpnja

Osam odlučnih i dovoljno jakih prošlo je prvu razinu. Tu su poznata lica, poput braće Kosugi, koji će se boriti uz nove natjecatelje poput Jamesa Okate. Od akcijske zvijezde do upravitelja benzinske postaje ovih osam junaka suočit će se s novoosmišljenom drugom razinom. Čekaju ih nove zapreke, lančana reakcija i nespretno migoljenje paukovih nogu.

49.ep - 4. srpnja

Pedeset muškaraca i žena suočava se s nevjerojatnim izazovima prve razine, a njih 48 neće uspjeti proći dalje. Novi peterokorak većini predstavlja veliki problem zbog kojeg padaju odmah na početku. I dalje se kompliciraju stvari i staza postaje skliska zbog kiše koja pada cijeli dan. No unatoč svemu dvojica su uspjela prijeći prvi razinu.

50.ep - 5. srpnja

Još 50 natjecatelja kreće na prvu razinu. Neke će kiša stajati, a drugi jednostavno nisu dovoljno spremni. Na kraju samo su četvorica uspjela prijeći razinu i idu dalje. Njima će se pridružiti trampolinist Daisuke Nakata i maneken Shoei.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju