Maja Šuput zavladat će pozornicom kao Lady Gaga

Jednog od najpoznatijih tenora svijeta Luciana Pavarottija ove nedjelje utjelovit će Luka Bulić s pjesmom 'Nessun Dorma'. Prva reakcija je bila čuđenje u svijetu, ali već druga reakcija je bila Pavarotti, znaš ono! Ako već trebam tu nešto napraviti, daj da i probam onda malo i to.“ oduševljeno je kazao Luka i priznao kako je talijanski učio dvije godine stoga će morati dati puno više od sebe.

Dramski trener Mario Petreković, niti malo ne sumnja u njegovu izvedbu. „Mislim da će gospođa Bagarić definitivno procviliti i puno majki će doma zaplakat na izvedbu Luke Bulića za kojega garantiram da bi mogao biti među prvih osam.“ zaključio je Mario.


Svojom transformacijom u Ivana Dečaka iz grupe Vatra, gledatelje će iznenaditi Maja Posavec.Pjesma je zapravo jako duboka. Ja definitivno mislim obogatiti svoj nastup s elementima koje sam skinula od Dečaka s njegovih live nastupa.“ kazala je Maja te zaključila kako će se njezina izvedba pjesme 'Tango' zasigurno svidjeti Ivanu Dečaku.


„Svaka uloga zahtjeva neke teže neke lakše situacije. U ovoj situaciji meni nije problem glumiti neku arogantnu ženu i koja dođe onako za doručak i sve smaže. Ona s jednom jednostavnošću dođe i napravi što god hoće i sve je super.“ rekla je Ivana Marić koju ćemo gledati kao kanadsku pjevačicu portugalskog porijekla Nelly Furtado. Ivana će izvesti pjesmu 'Maneater' za koju kaže kako joj je toliko lagana da joj je zapravo preteška.“Imala sam prilike utjeloviti neke zgodne žene već u showu, pa se nadam da neću ni ovdje zakazati“ dodala je Ivana.


U kontroverznu pjevačicu Lady Gagu transformirat će se Maja Šuput koja je izjavila da kada nju gleda, osjeća se kao da je našla sestru. „Ona je drugačija i to je meni strahovito zanimljivo jer meni inače sve što je normalno je dosadno. Nije teško otpjevat, ali je teško pogoditi baš tu boju glasa kakvu ima.“ izjavila je Maja koja će izvesti pjesmu ' Bad Romance' te zaključila: „Tako mi Bog pomogao ako popamtim sve korake. Baš atraktivan nastup i mislim da će publici to biti zanimljivo za gledati!“

Osim Luke Bulića, Ivane Marić, Maje Posavec i Maje Šuput gledatelji će moći uživati u fantastičnim transformacijama Saše Lozara kao Louisa Prime, Renate Sabljak kao Bonnie Tyler, miljenika žena Zdravka Čolića u ulozi Dušana Bućana te kralja popa Michaela Jacksona u izvedbi Ivana Šarića.


Više informacija potražite na službenoj stranici showa te na društvenim mrežama:
o Službena stranica Tvoje lice zvuči poznato
o Facebook
o Twitter
o Instagram

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju