I ovoga nas puta na bini showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' očekuju brojna iznenađenja, nevjerojatne imitacije i zabavne glazbene točke.

Nakon što smo već bili svjedoci uspješnih transformacija muškaraca u žene i žena u muškarce, i ovoga nas puta na bini showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' očekuju brojna iznenađenja, nevjerojatne imitacije i zabavne glazbene točke.

U prvoj epizodi, zagrebački glumac i novo voditeljsko lice showa 'Farma' probio je led točkom koje je gledatelje nasmijala do suza. U rozo-crvenom trikou utjelovio je kraljicu glazbene scene, Madonnu, a u sljedećoj epizodi gledat ćemo ga u jednoj sasvim drugoj ulozi. Naime, Dušan Bućan sljedećeg puta postaje dubrovački pjevač Milo Hrnić. „Utjeloviti Milu Hrnića za mene je jedan fantastičan užitak i izazov!“ kazao je Dušan kojega je druga transformacija posebno razveselila. Kako će se snaći u toj ulozi, gledatelji će imati priliku vidjeti već sljedeće nedjelje.



Maja Šuput prije showa je izjavila kako si priželjkuje sve one uloge koja su joj suprotnost. „Daj Bože da su svi muški, da su svi ružni, da su dlakavi, brkati, debeli, ono sve što nisam ja!“ kazala je Maja. Hoće li joj se želje ostvariti, tek ćemo vidjeti, a do tada saznat ćemo kako će se snaći u ulozi Katy Perry u sljedećoj epizodi, za koju je i sama rekla kako su si vokalno jako slične. „Ničega me nije strah, transformacije su me baš čine sretnom i veselom. Kada se ja osjećam dobro u tuđoj koži, onda se nadam da će i ljudi to prepoznati!“ poručila je Maja.

Vrlo je dobro poznato kako Luka Bulić uživa u oponašanju Massima Savića, a sada će konačno imati priliku i zapjevati transformiran u njega. Ivana Šarića gledat ćemo u ulozi latino zavodnika Antonia Banderasa, a pobjednika prve emisije, Sašu Lozara vidjet ćemo kao legendarnog Eltona Johna.



Izuzev Maje Šuput koja će nastupiti kao Katy Perry, ostatak ženske ekipe showa morat će se transformirati u muški spol! Za razliku od Ivane Marić koja će nastupiti kao Justin Timberlake i Renate Sabljak koju ćemo gledati kao George Michaela, Maja Posavec, osim što će mijenjati spol – promijenit će i boju kože, a kako će se snaći kao jedan od pjevača grupe Jackson 5, vidjet ćemo u drugoj epizodi.

Ne propustite drugu epizodu popularnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' u nedjelju od 20 sati na Novoj TV!

Više vijesti potražite na službenoj stranici - Tvoje lice zvuči poznato

Pratite Tvoje lice zvuči poznato i na društevnim mrežama - Facebook & Instagram

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju