O dramskoj izvedbi osmero natjecatelja brinut će pobjednik prve sezone TLZP-a Mario Petreković. ''Pokušat ću im usahnut da što prije uđu u lik kako bi što manje bili oni'', kazao je.

U prošloj sezoni popularnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' bio je proglašen kraljem transformacija, nazivan ''čudom od djeteta'', imitatorom stoljeća, a u drugoj sezoni, koja je pred nama, Mario Petreković će, zahvaljujući izvanrednom umijeću imitacije, podučavati osmero natjecatelja showa. U prvoj epizodi koju gledatelji imaju priliku vidjeti već ove nedjelje, Marija ćemo vidjeti i u ulozi gostujućeg člana žirija.'Brinut ću za natjecatelje sve dok ne dođu na pozornicu. Pokušat ću im dati svoja iskustva koja sam proživio, te kroz pitanja koja ćemo imati naizmjenično, seanse te meditacije i upute kako se što bolje uživjeti u lik i djelo zadane osobe te karaktera kojega putem gljive odabrani kandidat dobiva. Pokušat ću im usahnut da što prije uđu u lik kako bi što manje bili oni', izjavio je u svom stilu Mario.

Kako najbolje „skinuti“ pokrete, geste te mimikom lica što bolje utjeloviti glazbenu ikonu koju je kandidat dobio na fotoruletu zna Mario. Svemu tome podučavat će kandidate i pripremati za nastup zajedno s koreografom Igorom Barberićem koji je svoja znanja pokazao i dokazao i u prvoj sezoni showa.

Dok će Igor i Mario odrađivati s kandidatima dramske i plesne vježbe pred nastup i naučiti ih da iz sebe izvuku najbolje kako bi zasjali na pozornici u punom sjaju, glasovne trenerice Ivana Husar Mlinac te Martina Tomčić pomoći će natjecateljima da što bolje uvježbaju svoje glasnice.Uloga dramskog trenera kao da je stvorena za Marija. Gledatelje Nove TV prošle sezone svojim izvanrednim transformacijama oduševljavao je iz emisije u emisiju pa su tako uživali u njegovim nastupima u kojima se čak četiri puta prerušavao u suprotan spol utjelovivši tako Doris Dragović, Alku Vuicu, a s ovacijama je bio ispraćen s bine transformiran u Beyonce i Tinu Turner.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju