„Moj nastup će biti u najmanju ruku ekstremno smiješan i zabavan. Mislim da će publika biti na nogama.“ izjavila je Maja uoči sljedeće transformacije!

Maja Šuput kao Robin Thicke bio je sretan lik u kojega se transformirala te odnijela pobjedu u prošloj emisiji, a ove nedjelje gledat ćemo je kao Šabana Bajramovića. Kako bi doživljaj bio potpun Maja se osobno pobrinula u show dovesti poznati romski sastav Bahtali Rota.

„Moj nastup će biti u najmanju ruku ekstremno smiješan i zabavan. Mislim da će publika biti na nogama.“ izjavila je Maja uoči sljedeće transformacije, a pjesma s kojom će nastupiti je Geljan dade.
Rekla je i da joj nije potpuno jasno kako će se pripremiti za nastup, budući da ne zna romski jezik, ali dat će sve od sebe. „Ja zbilja želim pjevati točno svaku riječ jer sam ja grozni štreber“ istaknula je.

Iz nježne dive Celine Dion, Luka Bulić uskočit će transformaciju australskog hard rock benda AC/DC, a pjesma s kojom će nastupat bit će Thunderstruck. Suprotno od njega, Ivan Šarić iz lika Boba Marleya iz prošle epizode prelazi u lik i djelo kontroverzne američke pjevačice i glumice Grace Jones. Renata Sabljak imat će jako težak zadatak pred sobom, utjeloviti nikad prežaljenog, Tošu Proeskog, a Ivana Marić morat će na tamnjenje kože jer će utjeloviti pjevačicu Chaka Khan s hit pjesmom Ain't nobody, a njezinoj transformaciji posebno se veseli: „Jako sam sretna zbog ove izvedbe. Ovo je jako velik zalogaj za mene.“ izjavila je Ivana. Maji Posavec gljiva je već treći put za redom zadala glazbenu grupu, a ovoga puta radi se o grupi Aqua i pjesmi Barbie girl.
Boombastic će pjevati Dušan Bućan kao reper Shaggy, a svakako valja pogledati i nastup Saše Lozara kao Taylor Swift. U haljini za balerine i baletnim papučicama Saša će otpjevati pjesmu Shake it off.

Više informacija potražite na službenoj stranici showa te na društvenim mrežama:
o Službena stranica Tvoje lice zvuči poznato
o Facebook
o Twitter
o Instagram

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju