Đuro: „Ja sam bio vjerovali ili ne na rubu suza.“

Prije izlaska na pozornicu Luka Bulić je kazao kako će njegov nastup biti kao neki oproštaj od velikana Kemala Montena, a s pobjedom, i to drugom u ovoj sezoni showa Tvoje lice zvuči poznato, to je dostojanstveno i ostvario.


Otpjevavši Kemalovu pjesmu 'Nije htjela' Luka je dirnuo mnoge, a kako je tu pjesmu Kemal Monteno otpjevao u duetu s Oliverom Dragojevićem, Luka je gledatelje počastio i kratkom vokalnom transformacijom u Olivera koju je nesumnjivo, savršeno izveo. „Ja ostajem bez teksta, dirnuo si me. Skinuo si njegov glas bez karikiranja“ poručila mu je Sandra, a s njom se složila i pridružena članica žirija, Ivana Banfić te nadodala kako je uspio prenijeti njegovu jednostavnost. „Ja sam bio, vjerovali ili ne, na rubu suza. Krasno si ga skinuo, taj njegov glas!“ komentirao je Đuro Lukin nastup, dok Maja Šuput nije uspjela nikako suspregnuti suze te emotivno reagirala na Lukin nastup.


Kao pobjednik, Luka je odabrao udrugu Kamenčići iz Šibenika, koja pomaže djeci s mentalnom retardacijom, a kojoj će Nova TV u njegovo ime donirati iznos od 10 tisuća kuna.

Drugo mjesto zauzela je Ivana Marić, čija se transformacija u Jacquesa Houdeka željno iščekivala cijeloga tjedna. „Tri puta bravo! Bravo za masku, bravo za kostim, bravo za tvoj nastup!“ poručio joj Đuro. Ivana Banfić joj je rekla kako je se ne može nagledati, a Tomo je komentirao: „Maska i sve je fantastično, ali najvažniji je taj dio koji je u tebi, a to je pjevanje i ponašanje. Nadam se da će Jacques biti zadovoljan s tobom!“


Transformacija u Barryja Whitea s romantičnom pjesmom 'You're The First, The Last, My Everything' Ivana Šarića vinula je na treće mjesto. „Jako frajerski, stvarno leži ti taj glas. Oduševio si me kako lijepo intoniraš u tim visinama i raznježio si me poslije takve ljubavne pjesme da moram ženi neko cvijeće kupiti.“ kazao mu je Đuro, a i ni Sandra nije mogla skriti svoje oduševljenje te je komentirala: „Grandiozno, impozantno. Imponiraju mi ovakvi nastupi, ja bi se mogla zaljubiti u ovakvog muškarca. Volim ovakve nastupe, dapače plesačice su mi išle na živce.“


Nevjerojatna je bila i sličnost Renate Sabljak i Đurđice Barlović iz grupe Novi fosili u koju se transformirala, a gledatelje je osvojila svojim nastupom s pjesmom 'Šuti moj dječače plavi'. „Vidi se da je pjesma u tijelu. Frizura, stil osamdesetih, decentnost ! Idealan si interpreta!“ komentirala je Sandra, a Đuro joj je rekao da ga je ovim nastupom vratila u neke bezbrižne dane.


Dušana Bućana gledali smo kao I Bee, odnosno Ivanu Banfić koja je pomno promatrala njegov nastup s njezinim velikim hitom 'Šumica'. „Totalno me vratilo. Ono gledam, pa šta sam ja to bila onda. Skinuo si mi face, sve si mu skinuo! Ja sam ostala paf!“ izjavila je Ivana. Đuro je zaključio kako je Dušan ličio na nekog Japanca samuraja. „Ti nastavljaš svoju seriju zastrašujućih žena, ali sad sam se već malo naviknuo, mogu gledat. Čestitam ti, opet si nas jako zabavio.“ poručio mu je Đuro. Sandri se Dušanov nastup nije pretjerano svidio ocijenivši ga s graničnom parodijom, dok je Tomo bio suprotna mišljenja. „Za razliku od Sandre, meni se dopada što ima elemenata parodije. Samo naprijed!“ poručio mu je.


Vatrenog mini Johna Travoltu utjelovila je Maja Šuput s pjesmom 'Greased Lightnin'. Đuro joj je rekao kako ju je bilo užitak gledati, Ivana je istaknula energiju koja je prštala studijem za vrijeme njezinog nastupa, a Sandra joj je dala pohvalu da je bolja od Renea, koji je prošle sezone imao nastup transformiran u Travoltu, zajedno s kolegom Igorom koji je bio Olivia Newton „Bolje si od Renea prošle godine. Prikrila si tu svoju ženskastost, mačkastost.“ rekla joj je Sandra.


Pobjednik prošle epizode, Saša Lozar, ovog puta bio je Vanilla Ice s pjesmom Ice Ice Baby, a našao se na predzadnjem mjestu. „Ti me stvarno oduševljavaš s time koliko ti čvrsto držiš lik. Mnogi glumci bi ti pozavidjeli na tome. Nisam ni znao da tako dobro plešeš.“ poručio mu je Đuro.
Maja Posavec bila je Gloria Estefan, a uz ritmove pjesme 'Conga' zaplesao je i žiri. „Zarazno si zabavna! Opet mi se ide na Kubu! Najrađe bi se prijavio na školu ovog plesa!“ komentirao je Đuro, a Sandra je zaključila: „Mislim da se večeras ti sama sebi dopadaš jer nekako si tako superiorno uživala u ovom ritmu! Sve ti je nekako leglo!“ Ivana Banfić udijelila joj je jedan vrlo koristan savjet: „Bila si sjajna! Baš si si dala strasti i dobro ti leži i moj savjet ti je radi na toj strasti u sebi!“

Sljedeća epizoda donijet će brojne uzbudljive transformacije. Pobjednik Luka Bulić sljedećeg puta ponovno će mijenjati spol pa će biti pjevačica Duffy, a u transformaciji u suprotan spol pridružit će mu se i Ivan Šarić koji će biti Ella, Saša Lozar Leann Rimes, Renata Sabljak bit će Prince, a Ivana Marić će se transformirati u Duška Lokina. Dušana Bućana gledat ćemo kao Boneya M., Maju Šuput kao Donnu Summer, a Maju Posavec kao Toni Braxton.
 

Više informacija potražite na službenoj stranici showa te na društvenim mrežama:
o Službena stranica
o Facebook
o Twitter
o Instagram

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju