Renata Sabljak strahuje da će se u odijelu skuhati 'kao filana paprika'

U prošloj emisiji, Luka Bulić transformacijom u velikana talijanske opere, Luciana Pavarottija, raznježio je žiri, publiku i gledatelje pred malim ekranima te odnio svoju treću pobjedu u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'. I ovoga puta pred njim je nimalo lagan zadatak, a njegovo oružje bit će senzualnost i zavodljivost. „Nije mi jedan od lakših nastupa jer ja nemam tu zavodljivost mušku u sebi.“ priznaje Luka kojega ćemo gledati u ulozi Marvina Gayea s pjesmom 'Sexual Healing' i nadodaje: „Ne miče se puno – prva liga, pjeva dosta visoko, dobro, potrudit ćemo se! Bit ću frajer! Marvin je zavodnik!“


Zasigurno jedan od najiščekivanijih nastupa večeri bit će onaj Renate Sabljak koja će gledatelje zabaviti kao Thomas DeCarlo Callaway, bolje poznat po svom umjetničkom imenu Cee Lo Green. „Ko filana paprika ću se skuhati u tom odijelu!“ najavila je Renata koja će otpjevati njegov poznati hit 'Forget You'.Nema baš posebno tu boju vokala koja se prepoznaje. Ok je pjesma, popularna je, nema pretjerano puno teksta!“ kazala je Renata, čiji nastup svakako valja ne propustiti.


Kako izgleda kada dvometraša skupina profesionalaca transformira u slatkicu Nicki Minaj, otkrit će Ivan Šarić. Na prvu, kaže Ivan, bio je toliko izbezumljen da nije ni shvatio o kojoj se pjevačici točno radi, dok sada već za svoj nastup očekuje tri Porina. „Imat ću toliko dupe i bit ću toliko crn da će sljedeću sezonu Nicki Minaj dobiti na gljivi Šarića.“ poručio je Ivan kojega jedino muči količina teksta za pjesmu 'Super Bass', no ne sumnja u sebe i dodaje: „To će biti tako dobar nasup! Ja očekujem minimalno tri Porina, minimalno!“


S tranformacijom u Duška Lokina pridobila je gledatelje iz Dalmacije, a sada će Ivana Marić transformacijom u tamburaški sastav Gazde pokušat osvojiti srca Slavonaca.Da mi je netko za nekakav, ne znam kakav jackpot dao da nabrojim sto izvođača koji bi mogli doći u obzir koje bih mogla glumiti u ovih dvanaest emisija, u tih sto, sigurno ne bi bila Gazde!“ iznenađena je bila Ivana, a nastupit će s pjesmom 'Ja pijem da zaboravim'. Vokalno mi je dosta neobično. Mislim da se jedino moram pozabaviti s tim vokalnim momentima, izdržavanjem dugih tonova koji kod njega imaju sitni vibrato.“ zaključila je.

Osim Marvina Gayea, Cee Lo Greena, Nicki Minaj i Gazdi, na pozornici showa 'Tvoje lice zvuči poznato' još će se naći i Rod Stewart, Ricky Martin, Magazin i Cameo u izvedbi Saše Lozara, Maje Šuput, Maje Posavec i Dušana Bućana.


Više informacija potražite na službenoj stranici showa te na društvenim mrežama:
o Službena stranica
o Facebook
o Twitter
o Instagram

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju