Ivan: „Poslije mog nastupa ako natalitet ne poraste za dva posto, ja sam podbacio!“

Uz pjesme Barryja Whitea mnogi su se zaljubljivali, a hoće li Ivanu Šariću to poći za rukom, vidjet ćemo nakon njegovog ovotjednog nastupa u showu Tvoje lice zvuči poznato. „Opet dvadeset tisuća godina u šminci!“ izjavio je Ivan znajući već što ga čeka, budući da je dva puta zbog transformacija morao na tamnjenje kože.


Pogoditi baršunast i dubok glas legendarnog soul pjevača Ivanu neće biti nimalo lako, a priznaje kako ga je pomalo čak i strah. „White je čista emocija. On je karakterističan baš zbog neke svoje dubine i vizualnosti. Strah me Barryja. Teško je te neke velike karaktere utjeloviti.“ priznao je Ivan. Izvest će jednu od njegovih najpoznatijih pjesama 'You're The First, The Last, My Everything', a sam sebi je zadao zadatak: „Moj cilj je kad budem pjevao da vizualiziram tu neku ljubav i da strgam svemir kad budem to pjevao.“ te poručio: „Poslije mog nastupa, ako natalitet ne poraste za dva posto, ja sam podbacio!“

U goste ove nedjelje dolazi pjevačica Ivana Banfić, a kako će reagirati kada vidi Dušana Bućana kao sebe prije dvadesetak godina, ostaje nam vidjeti. Dušan Bućan izvest će njezin dance hit 'Šumica' kojem se jako veseli: „Meni je to super. Ona je legenda. Koreografija više ide na varijantu energija. Ovaj put čak nemam štikle.“ izjavio je Dušan.


Pobjednika prošle emisije, Sašu Lozara, gledat ćemo kao repera Vanilla Icea, a atmosferu u studiju podignut će pjesmom 'Ice Ice Baby'. „Gdje su iščupali Vanillu Icea? Nikad nisam repao u životu. Koliko će to uspjet, vidjet ćemo.“ poručio je Saša i zaključio: „Kad se svi zafrkavamo po tulumima, e to je onda Vanilla Ice.“


Renata Sabljak postat će prva vokalistica Novih fosila, Đurđica Barlović, a otpjevat će pjesmu 'Šuti moj dječače plavi'. Iako kaže kako ovo nije nimalo lagan zadatak za nju jer je Đurđica vokalno drugačija od nje, Renata jedva čeka svoj nastup i nadodaje: „Nemam neki veliki strah već samo želju da budem decentna i da lijepo pjevam.“ Hoće li joj to poći za rukom, otkrijte već ove nedjelje u showu Tvoje lice zvuči poznato od 20 sati na Novoj TV!

Više informacija potražite na službenoj stranici showa te na društvenim mrežama:
o Službena stranica
o Facebook
o Twitter
o Instagram

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju