Nedjeljna epizoda megapopularnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' donosi nove uzbudljive transformacije. Tako ćemoIvana Šarića gledati transformiranog u latino zavodnika Antonia Banderasa.

Sljedeća epizoda megapopularnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' donosi nove uzbudljive transformacije. Jedna od njih zasigurno je ona Ivana Šarića kojega ćemo gledati transformiranog u latino zavodnika – Antonia Banderasa.Jako mi je drago što sam muško.“ izjavio je Ivan nakon što je u prošloj epizodi okusio bar na par sati kako je biti žena, a sada će pokušati otpjevati ''Desperado'' što sličnije Banderasu. „Proba je bila stvarno izvrsna, samo je četvero ljudi ozlijeđeno i mislim da ćemo za emisiju ostaviti onaj najjači dio!“, našalio se te zaključio: „To su ti Meksikanci, najbliži Dalmatincima!“



O atraktivnosti njegovog nastupa gledatelji se imaju priliku uvjeriti u nedjelju, a dovoljno je samo reći kako će Ivan svojim macho pristupom totalno raspametiti članice žirija - Sandru Bagarić i Milu Elegović kao pridruženu članicu. Hoće li Đuro i Tomo ostati imuni, ostaje nam tek vidjeti.



Ivana Marić našla je poveznicu sa zadanim likom. „Meni je drago što je opet muškarac u pitanju. Poistovjetila sam se s Justinom na taj način što je on bio prije u bendu“ zaključila je Ivana koju ćemo gledati u ulozi jednog od najpoznatijih američkih pop i R&B pjevača, Justina Timberlakea, otpjevat će pjesmu ''Rock your body''.





Renata Sabljak smatra kako ju je dopala vrlo teška transformacija. „Nitko ne može biti George Michael, ali probat ću, dat ću sve od sebe!“ kazala je Renata te dodala: „Sve što možeš promijeniti kod sebe, moraš promijeniti. I što je najgore, svi ga znaju, ako fulaš – gotovo je!“

Mnoštvo smijeha, uzbuđenja i nezaboravne zabave očekuje gledatelje i ove nedjelje kada ćemo imati priliku vidjeti i Luku Bulića u ulozi njegovog idola Massima, Dušana Bućana kao Milu Hrnića, Maju Šuput kao Katy Perry, Sašu Lozara kao Eltona Johna te Maju Posavec kao jednog od pjevača grupe Jackson 5.



Ne propustite drugu epizodu showa 'Tvoje lice zvuči poznato' u nedjelju od 20 sati na Novoj TV!

Više pročitajte na stranici Tvoje lice zvuči poznato

Pratite Tvoje lice zvuči poznato i na društvenim mrežama - Facebook & Instagram

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju