Kao pridruženi član žirija dolazi i Mia Kovačić

Deseta je emisija popularnog showa pred nama, a donosi nam nove nevjerojatne transformacije osmero natjecatelja. No, iznimno ovoga puta umjesto Đure na njegovom mjestu sjedit će koreograf Igor Barberić, a kao pridruženog člana žirija gledat ćemo Miju Kovačić, voditeljicu IN magazina i showa Farma. „Ja sam sad ispunila svoj san, prošla sam kroz lift i mogu sad doma! Mislim da ću biti pravedna, a već imam neke svoje favorite!“ uzbuđeno će Mia.

Britanskog rock i pop pjevača, Roda Stewarta s pjesmom 'Do Y'a Think I'm Sexy' utjelovit će fantastični Saša Lozar.Ako imaš prirodno tu neku rašpu u glasu, to je super, ali ja ju nemam. Super je glas za pokušati imitirati, tako da se nadam da ću to uspjeti. Njegov nastup u tom spotu je briljantan. Svi ti pokreti su feminizirani.“ kazao je Saša našalivši se da mu je prvotna reakcija na Roda Stewarta izazvala osip. „Noge imam dugačke, tajice imam i za pokazati, e sad da li ću baciti na nekog crnog skakavca ili na seksi muškarca, to ćemo tek vidjeti.“ dodao je.


Već naviknut na ženske uloge, za Dušana Bućana bio je šok kada mu je gljiva već treći put za redom dodijelila muškog izvođača. Ovog puta gledat ćemo ga u sastavu grupe Cameo. „Stvar mi je fora, sve mi to izgleda onako fora. Dosta je ovako, kako bih ja to rekao, kmečav.“ kazao je Dušan čiji će nastup s pjesmom ' Word Up', zasigurno podignuti energiju u studiju. „Izgleda kao pit bull koji nikako da preskoči ogradu.“ dodao je Dušan.


Maju Posavec također ćemo gledati u gupnom sastavu. S pjesmom 'Svileni' transformirat će se u Danijelu Martinović, tadašnju pjevačicu popularne grupe Magazin. „Volim jako Magazin i stvarno sam bila sretna. Ja sam tu doma!“ kazala je Maja.


Da je dosta često u showu zadese muške uloge, Maja Šuput već je navikla, a ove nedjelje postaje Ricky Martin. „Vokalno nije neka teška transformacija, on je dosta light“ zaključila je Maja koju ćemo gledati s pjesmom 'Maria' te otkrila kako je jedino muči to što ne zna španjolski jezik na kojem će i pjevati: „Pjesma je super, osim što je na španjolskom kojega ne znam i što on puno pleše.“

Više informacija potražite na službenoj stranici showa te na društvenim mrežama:
o Službena stranica
o Facebook
o Twitter
o Instagram
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju