Prošlu nedjelju gledali smo je kao energičnu Pink, a ovoga puta Ivana Marić transformirat će se u pjevača Jacquesa Houdeka.

Prošlu nedjelju gledali smo je kao energičnu Pink, a ovoga puta Ivana Marić transformirat će se u pjevača Jacquesa Houdeka. “Reakcija je da sam oduševljena apsolutno! Ja se nadam da ga neću iznevjeriti i da ću nastojati opravdati tu veličinu vokala.“ izjavila je Ivana dodajući kako je Jacques za nju najzahtjevnija uloga do sada.“ Ima specifične pokrete koje ja osobno kod njega nisam prije primjećivala.“ primijetila je i rekla kako pjesmu 'Stotinama godina' koju će izvesti, najviše vježba u autu i napominje: „Za mene postoji radio Jacques!“ Kako god, i pred Ivanom i pred timom maskera velik je zadatak, no Ivanu to niti malo ne plaši i samouvjereno dodaje: „Ja očekujem od sebe najviše ikad. Ovo će biti the best!“

Legendarnog bosanskohercegovačkog kantautora i šansonijera, Kemala Montena imat će priliku utjeloviti Luka Bulić.Prva reakcija je bila veselje. Dosta težak zadatak odati čast takvom pjevaču. Privatno njegove pjesme obožavam. On je zapravo sve svojim glasom govorio.“ kazao je Luka koji će otpjevati njegovu pjesmu 'Nije htjela', i zaključio: „Ovo mi je odlično došlo kao neki oproštaj od njega.“ Luka će pjesmom dirnuti i publiku i natjecatelje, a posebno Maju Šuput koja neće moći suspregnuti suze.


Za razliku od Luke, koji će Kemalovom baladom zasigurno raznježiti srca gledatelja, Maja Posavec svojom transformacijom u Gloriu Estefan će ih rasplesati. „Radujem se, nekako sam opuštena! Znam da je zabavno, prpošno, plesno!“ izjavila je Maja, a nastupit će s njezinom zaraznom plesnom pjesmom 'Conga'.


A nešto plesa i koreografije imat će njezina imenjakinja Maja Šuput kojoj će zadatak biti transformacija u Johna Travoltu s pjesmom 'Greased Lightnin'. “Spot je genijalan. Specifično se kreće, ali kreće se dobro! Užasno puno koreografije mi je Barberić zadao. Trebat će ući u lik i tijelo i to je to. Trebam biti samo užasno seksi, užasno napeta, nabrijana, nagelirana.“ zaključila je Maja kojoj ples nikako nije stran, a definitivno će i sama uživati u transformaciji u Johna Travoltu, jer napominje – „Takvi frajeri su moji tipovi frajera!“

Ne propustite uzbudljive transformacije i ove nedjelje na Novoj TV od 20 sati!

Više informacija potražite na službenoj stranici showa te na društvenim mrežama:
o Službena stranica Tvoje lice zvuči poznato
o Facebook
o Twitter
o Instagram

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju