Bućan: ''Poanta je - stojim, lijep sam, žene me vole, svima sam duhovit. Stojim i postojim.“

Deveta epizoda showa 'Tvoje lice zvuči poznato' donosi još uzbudljivih i nevjerojatnih transformacija. Tročlanoj postavi žirija ovoga puta pridružit će se glumica Sanja Vejnović. „Puno puta sam žirirala na filmskim festivalima. Bit ću tolerantna!“ najavila je Sanja, koju trenutno gledatelji Nove TV gledaju u seriji 'Kud puklo da puklo'.


Natjecatelj čije transformacije u ženski spol vjerna publika željno iščekuje, ovaj put ostaje u muškom odijelu. Da mu je gljiva podarila mušku ulogu, ni sam Dušan Bućan nije mogao vjerovati, a uloga koja mu je dodijeljena zasigurno će razdražiti brojna srca gledateljica. „On je lijepo izbrusio taj svoj melos, malo da zavibrira, ali ne previše. Poanta je - stojim, lijep sam, žene me vole, svima sam duhovit. Stojim i postojim.“ - objasnio je Dušan uoči transformacije u regionalnog miljenika žena sve dobi, Zdravka Čolića s pjesmom 'Pusti, pusti modu'. „Sad mi je ovo jedno ugodno iznenađenje i velika napetost. Ovo je nastup za raju, za moju mamu i nadam se da će oni biti zadovoljni.“ najavljuje Dušan.


Da gljiva ponekad ne štedi naše natjecatelje, zna i Ivan Šarić koji će ovoga puta morati uložiti sve svoje napore kako bi dostojanstveno skinuo kralja popa Michalea Jacksona. „Mrzim gljivu. Idem ispoštovat tu gljivu i kad nađem čovjeka koji je zadužen za tu gljivu, završit će u gljivama!“ našalio se Ivan. Koreograf Igor Barberić također se složio da je pred njim veliki izazov, osobito kada je zadatak izvesti pjesmu 'Smooth Criminal' s koreografijom iz spota u kojoj Michael Jackson opako prkosi gravitaciji. „Koreografija je dosta teška. Vokalno ga ne mogu izvući nikako. Obećavam neću kukati i dat ću sve od sebe!“ dodaje Ivan.


Za razliku od Ivana, Sašu Lozara dobivena uloga posebno je razveselila. „Louis Prima je baš ono velika faca. Čovjek koji je postavljao neke nove standarde u jazz glazbi. Tip koji je ono svirao sa Sinatrom, što drugo reći! Bit će mi čast njega utjeloviti!“ kazao je Saša koji će nastupiti s pjesmom 'Just A Gigolo' za koju garantira da će se svi rasplesati i dodaje: „Pokušat ću vas vratiti u 50-e godine i nadam se da ću u tome uspjeti!“


Renata Sabljak je izjavila kako treba nekog superheroja, a ove nedjelje pokušat će ga potražiti kao Bonnie Tyler s pjesmom ' Holding Out For A Hero'. „Vokalni izazov kod Bonnie Tyler će mi biti ta podrapanost u glasu. Radujem se tome jer konačno pokazujem ljudima da nisam tip izvođača koji samo stoji i pjeva.“ kazala je Renata.


Hoće li Renata dozvati nekog heroja, otkrijte ove nedjelje u devetoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato', a osim Sašinog, Ivanovog i Dušanovog nastupa nikako ne propustite ni nevjerojatnu transformaciju Luke Bulića kao Luciana Pavarottija, Maju Šuput kao energičnu Lady Gagu, Ivanu Marić kao Nelly Furtado te Maju Posavec kao Ivana Dečaka iz grupe Vatra.

Više informacija potražite na službenoj stranici showa te na društvenim mrežama:
o Službena stranica
o Facebook
o Twitter
o Instagram


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju