Saša: „Nisam nikad bio u topu i uskim kožnim hlačama na šanku, ali probat ću!“

Dušan Bućan do sada je gledatelje beskrajno zabavljao svojim transformacijama u suprotan spol, a ove nedjelje u popularnom showu 'Tvoje lice zvuči poznato' vidjet ćemo ga u jednoj drugoj ulozi. Dušan ovaj put ostaje muškarac, a samo za potrebe uloge podvrgnut će se tamnjenju kože. Dušan će na jednu večer postati član grupe Boney M., njemačka pop grupa u okvirima disco žanra, koja je svoje najveće uspjehe imala krajem 70-tih i početkom 80-tih godina prošlog stoljeća. „Mislim da je ovaj nastup nekako najbliži onome što ja inače radim.“ kazao je Dušan koji će izvesti pjesmu 'Ma Baker'. „Moja mama će voljeti ovu stvar! Podsjetit ćemo se prošlosti i djetinjstva. Čovjek je imao tu neku pojavnost i karizmu.“ dodao je.


Jednu od najvećih svjetskih vokalistica, Toni Braxton, utjelovit će fantastična Maja Posavec s pjesmom 'Unbreak My Heart'. „Premda mi je jako draga, ona je ipak malo teži kolač. Nisam baš izvodila cure koje su vokalistice prije svega. Uopće ne znam kako ću to.“ priznala je Maja i dodala: „Zahtjevno je za pjevati. Ne može se baš otpjevati onako usput.“ Hoće li Maja uspjeti skinuti glas dive Tony Braxton, ne propustite pogledati.


Već je nekoliko puta Saša Lozar pokazao kako mu transformacija u pjevačice svijetle kose i svijetle puti savršeno leže, a hoće li tako biti i ovoga puta ostaje nam za vidjeti. „Ima tu puno više posla nego li se čini na prvi pogled. Svaki ženski lik je teško napraviti, ali uspjeli smo naći taj neki tonalitet za Leann Rimes koji odlično odgovara da ja pjevam punim glasom i malo ga posvijetlim.“ izjavio je Saša i priznao: „Nisam nikad bio u topu i uskim kožnim hlačama na šanku, ali probat ću!“


Natjecatelj čije transformacije u suprotan spol neopisivo zabavljaju gledatelje upravo zbog njegove visine jest Ivan Šarić. Zaljubljenik u superjunake, ove će nedjelje, kako kaže, postati nešto najbliže tome u ovome žanru jer će se transformirati u pjevačicu Ellu te izvesti pjesmu 'Iza ponoći', a njegov glavni adut bit će plašt! „Prvi put u životu da ću opravdano moći nosit plašt!“ razveselio se Ivan i otkrio kako je ovaj tjedan za njega nosio jednu posebnu edukativnu notu: “Nijedna koreografija nije jednostavna. To je dosta jednostavna pjesma, ali meni jako visoka i morat ću u jednom dijelu ići u falseto. Ovaj tjedan sam naučio što je falseto.“


Uz Dušana Bućana, Maju Posavec, Sašu Lozara i Ivana Šarića, ne propustite fantastične transformacije Luke Bulića kao Duffy, Maje Šuput kao Donne Sunner, Renate Sabljak kao Princea te Ivane Marić u ulozi Duška Lokina.

Više informacija potražite na službenoj stranici showa te na društvenim mrežama:
o Službena stranica
o Facebook
o Twitter
o Instagram

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju