Nova TV donosi seriju u kojoj je legendarni Patrick Swayze odigrao svoju zadnju ulogu prije nego što je preminuo.

2.ep - ponedjeljak 6. veljače
Kad sazna da će u Chicagu doći do velike kupoprodaje droge, Barker pritišće zatvorenika Alberta Saldana da ga poveže s kupcem. Kaže mu da potraži Jimmyja Casserlyja pa Barker vodi Ellisa do doušnice koji im kaže da je Casserlyja uhitila čikaška policija. No kada doušnicu i njezina opakog dečka pronađu mrtve, a Barker ne nađe ništa što bi upućivalo da je Casserly u pritvoru, uviđa da je slučaj složeniji nego što je mislio.

3.ep - utorak 7. veljače
Nakon samoubojstva odbjegle seksualne ropkinje koju je trebala ispitati policija, Barker i Ellis započinju tajnu operaciju čiji je cilj Roman Petrescu, vođa lukrativnog lanca prostitucije i na Harvardu obrazovan sin rumunjskoga glavnog konzula. Dok Barker razrađuje osobnost kojom će se infiltrirati, Ellis se zbližava sa Salvom Dobrom, Romanovim pomoćnikom koji nadzire njegove kriminalne aktivnosti.

4.ep - srijeda 8. veljače
Nakon neočekivanog dolaska mlađega brata Willa koji je upravo izašao iz zatvora, Ellis se pridružuje Barkeru na sastanku s Edom Marcusom, umirovljenim agentom koji sada radi kao šef osiguranja za ekskluzivnog proizvođača nakita. Marcus im kaže da je potpredsjednica kompanije Susan Redman ukrala drago kamenje vrijedno milijune dolara i spomene da ona tvrdi da je bila prisiljena na to kako bi spasila život osmogodišnjeg sina Matta.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju