Nova TV donosi seriju u kojoj je legendarni Patrick Swayze odigrao svoju zadnju ulogu prije nego što je preminuo.

11.ep - ponedjeljak 27. veljače
Da bi okončali niz zločina koji se pripisuju zločinačkoj obitelji Doherty i osvetili užasnu smrt Conradova bivšeg partnera, Barker pokušava uvesti Ellisa u Dohertyjevo zločinačko carstvo. Mudro lažirajući ubojstvo člana protivničke bande, Ellis zadobiva povjerenje Tommyja Dohertyja Juniora, temperamentnoga starijeg brata sadašnjega šefa obitelji Jackieja. U međuvremenu Conrad i Barker slijede trag o Red Gauntletu koji su izvukli iz Ezekiela, a Ellis ne zna ništa o njihovim planovima.

12.ep - utorak 28. veljače
Kako bi potkopao navodni krug sjevernokorejskih krivotvoritelja, Barker dogovori kupnju ploča za tiskanje lažnog novca za dva milijuna dolara. Ellisu se dok prisluškuje učini da je Barker ubio kontakt baš kad se činilo da će sklopiti posao. Kad Barker tvrdi da je čovjeka ubio snajperist i da nije bilo ploča za tiskanje novca, Ellis posumnja da ih je Barker ukrao.

13.ep - srijeda 29. veljače
Kad angažira Ellisa da mu pomogne raskrinkati Red Gauntlet kojim upravlja krug pokvarenih agenata poznatih kao Outfit, Barker pokušava pronaći njihova vođu čije je kodno ime Viper. Priznajući da je postao njegov partner u nadi da će surađivati u istrazi unutarnje kontrole, Ellis tvrdi da sada vjeruje u Barkerovu nevinost s čime se Ray slaže. Uz Rayevu pomoć Barker namami Jonaha Michaelsa, agenta iz Outfita, u zamku.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju