Nova TV donosi seriju u kojoj je legendarni Patrick Swayze odigrao svoju zadnju ulogu prije nego što je preminuo.

8.ep - ponedjeljak 20. veljače
Nakon nestanka čikaškog policajca Christiana Owensa, Ellis radi na tajnom zadatku s partnerom nestalog policajca, Delaneyjem, dok je Barker još jedanput iza rešetaka gdje se predstavlja kao član bande poznat kao Apache. Kada ga uz pomoć jamčevine iz zatvora izvuče član bande Vibora, Barker upoznaje vođu bande Navarra i njegova pomoćnika Caponea.

9.ep - utorak 21. veljače
Nakon dojave atašea za kulturu Trea Leeja Kuoa, Barker i Ellis otvaraju istragu nad profesorom Warrenom Shelbyjem, briljantnim matematičarom koji je navodno dojavljivao Kini tajne o tehnologiji izrade projektila. Pretvarajući se da je perspektivan student, Ellis radi na zadobivanju Shelbyjeva povjerenja. Kad Ellis sazna za profesorove izvanbračne veze sa studenticama, uključujući i s jednom koja je počinila samoubojstvo, Barker Shelbyja snabdijeva lažnim podacima da vidi gdje će završiti.

10.ep - srijeda 22. veljače
Kako bi uhitio Ezekiela, plaćenog ubojicu svjetske klase kojeg traži FBI, Conrad se obraća Peteru Carricku, britanskom peraču novca čija je sklonost prema pokeru s velikim ulozima možda baš pravi mamac za ubojicu. U zamjenu za imunitet, Carrick pristaje organizirati partiju pokera s milijunskim ulozima jer svi pretpostavljaju da će i Ezekiel sudjelovati.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju