Nova TV donosi seriju u kojoj je legendarni Patrick Swayze odigrao svoju zadnju ulogu prije nego što je preminuo.

5.ep - ponedjeljak 13. veljače
Nakon brutalnog ubojstva dvojice ratnih veterana beskućnika, Barker i Ellis kreću u čikaško sirotinjsko naselje. Sumnjajući da su žrtve zatražile pomoć u mjesnoj bolnici za veterane, Ellis zove dr. Elija Blakea, voditelja psihijatrijskog odjela i specijalista za posttraumatski stresni poremećaj. Međutim, iako želi pomoć, dr. Blake može samo potvrditi da su dvojica mrtvih veterana bili pacijenti, a na Ellisu je da drugdje potraži povjerljive vojne dosjee žrtava.

6.ep - utorak 14. veljače
Nakon katastrofe u kojoj je poginulo pet agenata koji su pokušavali zaštititi nuklearnu fizičarku May Nan Nhung, ona je u Barkerovim i Ellisovim rukama. S obzirom na to da posjeduje osjetljive informacije koje dokazuju da njezina vlada nije ni blizu pronalaska načina da proizvede nuklearno oružje, dva agenta dobivaju zadatak sigurno je dovesti do povjerljivog saslušanja pred vladom na kojem namjerava otkriti istinu. No prije nego što May svjedoči, Ellis moli prijatelja Todda Jarackija da spasi važne informacije sa znanstveničina ozbiljno oštećenoga prijenosnog računala.

7.ep - srijeda 15. veljače
Nakon zasjede u kojoj zamalo da nisu poginuli zbog bombe, Ellis i Barker slože se da je podmetnuta eksplozivna naprava imala sva obilježja rada Franka Olanda, agenta o kojem se ništa ne zna otkad je počeo raditi na tajnom zadatku u Emerson Securityju, tvrtki za koju se sumnja da obavlja ubojstva po narudžbi. Ray govori Ellisu da u FBI-u postoje agenti koji za naknadu obavljaju ilegalne poslove. Ellis se pita je li njegov partner Barker jedan od njih dok pokušavaju pronaći Olanda i raskrinkati Emersonov odred smrti. Dok se Ellis pod identitetom bivšega marinskog poručnika Quentina Gantryja prijavljuje za posao u Emersonu, Barker pronalazi June Werner, bivšu agenticu s kojom su i on i Oland bili u vezi i koja tvrdi da zna gdje se Oland nalazi.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju