Neočekivani obrati u novoj telenoveli 'Zauvijek zaljubljeni'.Otkrijte sva lica ljubavi!

23.epizoda - 8. studenog
Antonia kaže Violeti da se ispriča Marianu i njegovoj supruzi Leonori. Max kaže Claudiju da je njihovo prijateljstvo završilo. Violeta se ljutito ispriča i Mariano kaže Antoniji da nema problema. Mariano ponovno želi doznati cijenu od Justina. Antonia poziva Mariana i njegovu obitelj na ručak u njezinu kuću kako bi razgovarali o kupnji. Mariano pita Antoniju što će raditi nakon prodaje zlatarnice, ona mu odgovara da će potražiti specijalista za Liju, jer je on pomogao Amadu. Mariano se iznenadi i kaže joj da je ignorirao ono što je Amado htio i kaže joj da će on potražiti specijalista. Violeta kaže Pablu da je njegov otac gad. Mariano kaže Antoniji da mu je Justino rekao da je ona htjela spavati s njim u zamjenu za novac.

24. epizoda - 8. studenog
Otac Basilio pita Mariana zašto toliko sudi Antoniji i kaže mu da je on ljubomoran čovjek. Malena poziva Leonoru, Renata i Ivannu na svoje imanje. Mariela im kaže da je to imanje jedno od najvećih u selu. Gelasio kaže Juliju da je Justino ljubavnik njegove majke i da je on platio hipoteku za zlatarnicu. Pablo kaže Liji da mu se jako sviđa i poziva je na vožnju selom i ručak. Justino kaže Leonori, Renatu i Ivanni da je Mariano u prošlosti bio Antonijin momak te je bio jako zaljubljen u nju. Leonora mu kaže da ona to zna, jer ona i Mariano govore jedno drugome sve, a uostalom, to je bila ljubav iz mladih dana. Pantaleon potvrdi Juliju što je Gelasio rekao o njegovoj majci.

25. epizoda - 9. studenog
Otac Basilio donosi Antoniji mapu koju mu je za nju donio Mariano. Ona je uzima i žurno odlazi. Leonora kaže Renatu da ovaj prenese Marianu da se ne brine o zlatarnici. Pablo i Jose Maria odluče pjevati Violeti i Liji. Pablo pita Mariana zašto je otkazan ručak u čast zaruka i on odgovori da je sve bio nesporazum, no sada je to riješeno i zlatarnica će pripasti Antoniji i njezinoj djeci. Antonia odlazi u Marianov hotel, vraća mu mapu i ček i kaže mu da ne želi ništa od njega. Mariano joj kaže da moraju razgovarati. Leonora je bijesna i kaže mu da je ne bi trebao moliti. Max kaže Violeti da je njihov posao u selu gotov i da moraju otići. Violeta moli Maxa da ne odlazi, a on joj kaže da želi biti prvi muškarac u njezinu životu.

26. epizoda - 9. studenog
Justino maltretira Antoniju i kaže joj da će joj pomoći ako ona bude dobra prema njemu. Antonia mu kaže da može zadržati sve što ima, no nikada neće dobiti nju. Justino joj daje dva dana da podmiri dug ili će joj sve oduzeti. Violeta govori Alejandru da je Antonia vratila novce Marianu Lazcanu kako bi mu pokazala da je časna žena, no to nije bila dobra ideja, jer je Julio otišao unatoč tomu. Mariela kaže Maxu da će razgovarati s njezinim ocem i tražiti da ga zaposli, no ne smije otići iz sela i biti s njom. Antonia moli Jesusu, Danija i Liju da ne kažu Violeti da je bila u njezinoj kući i prijetila Daniju. Mariela moli Malenu da joj pomogne uvjeriti njezina oca da zaposli Maxa.

27.epizoda - 10. studenog
Jose Maria kaže Toribiju da Violeta ima momka, no unatoč tomu ona je žena koju on voli. Ivanna traži Pabla da joj dade telefonski broj Josea Marije. Pablo joj kaže da su ona i Jose Maria različiti, no ona i dalje želi njegov broj i kaže da je možda upravo on ono što njoj treba. Max kaže Violeti da je želi vidjeti nasamo, jer je to možda njihov posljednji sastanak. Fausta pita Leonoru kako je Antonia, ona joj odgovori da je dobro te da je imala hrabrosti odbiti Marianovu pomoć i vratiti mu ček za kupnju zlatarnice. Jose Maria kaže Coraliti da, ako želi živjeti s njim, mora prihvatiti neka njegova pravila, a jedno od pravila je da mora ići u školu.

28. epizoda - 10. studenog
Max odlazi iz Marieline kuće govoreći joj da je uvrijeđen poslom koji mu je ponudio njezin otac i kaže joj da odlazi u México te da se vraća starom poslu. Ona želi poći s njim. Renato kaže Cristini da Rogelio sumnja da su njih dvoje u ljubavnoj vezi te će se morati prestati sastajati u njezinoj kući. On joj kaže da će unajmiti stan kako bi se mogli sastajati. Mariela pita Justina zašto nije ponudio bolji posao Maxu kako bi ostao ovdje. Justino joj laže i kaže joj da mu je ponudio da vodi imanje.

29.epizoda - 11. studenog
Violeta kaže Liji da Max želi da pođe s njim u México. Lia je pokuša odgovoriti od odlaska i uvjeriti je da je on ne voli. Alejandro predloži Antoniji da pokrene posao u drugom selu i ponudi joj svoju pomoć. Antonia mu zahvali i kaže mu da je dobar prijatelj. Coralito plačući kaže Toribiju da ga Jose Maria želi poslati u školu. Violeta odluči otputovati s Maxom i pokuša to učiniti da Dani i Antonia ne primijete. U tišini se oprosti od njih i plače.

30. epizoda - 11. studenog
Antonia poludi kada dozna da je trudna i ne želi u to povjerovati, no Alejandro joj to potvrdi. Violeta je zabrinuta i pita Alejandra što je s njezinom majkom. Toribio kaže Joseu Mariji da Ivanna nije prava djevojka za njega, no ona je ustrajna. Antonia kaže Violeti da je trudna, ova se uzruja i kaže joj da mora pobaciti te da će zakon stati na njezinu stranu, jer je bila silovana. Renato moli Pabla da mu pomogne s ispitima, jer mora diplomirati, no Pablo ga odbije i savjetuje mu da razgovara sa svojim ocem prije nego što počne planirati slavlje.

31.epizoda - 12. studenog
Justino traži Antoniju u bolnici, a Alejandro ga istuče i istjera ga. Antonia prestrašeno pita Alejandra hoće li je Justino ikada ostaviti na miru. Alejandro joj obeća da će se brinuti o njoj. Jose Maria kupi Ivanni „tacose“ i njoj nakon toga pozli. Toribio upita Josea Mariju zašto ju je odveo na takvo mjesto, jer je ona bogata i nije navikla na to. Sonia kaže Celiji da je Violeta htjela pobjeći s Maxom, Marielinim momkom, a ova joj ne vjeruje. Jose Maria kaže Marianu da je kupio Ivanni „tacose“, a Mariano mu kaže da sad barem zna zbog čega joj je pozlilo i tko je za to kriv. Jose Maria se ispriča i moli da mu oprosti, jer ne želi biti s njom iz koristoljublja. Mariela traži Justinovo dopuštenje da ode u México.

32. epizoda - 12. studenog
Jose Maria kaže Rogeliju da nikada ne bi prodao zemlju, jer namjerava izgraditi kuće za ljude Buene Esperanze. Julio traži Justina i Malena mu kaže da njezin suprug više ne želi imati nikakve veze s njim. Violeta poziva Alejandra na ručak u njezinu kuću. Antonia govori Violeti da su pronašli urede za najam u Santa Clari, a neke žene su vidjele njezine haljine i žele da i njima takve sašije. Fausta i Renato pronalaze stan koji im odgovara. Julio kaže Antoniji da ih ljudi iz zlatarnice planiraju tužiti jer im duguju plaće. Antonia razgovara s Hipolitom i moli ga da je shvati.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju