Neočekivani obrati u novoj telenoveli 'Zauvijek zaljubljeni'.Otkrijte sva lica ljubavi!

(Juro Que Te Amo), Televisa, 2008., Meksiko
140 nastavka

Prelijepa Patricia Navidad te mladi protagonisti Ana Brenda Contreras i José Ron u telenoveli 'Zauvijek zaljubljeni' otkrivaju sve razine ljubavi. Kroz razne životne dobi ova priča o propadanju, nadi i životnim preprekama upoznat će gledatelje s brojnim životnim situacijama i različitim odnosima spram ljubavi i prijateljstvu koje donosi život. Osjetite gorko-sladak okus tinejdžerske ljubavi, bol neuzvraćene kao i vrućinu strastvene te neuništivost iskrene prave ljubavi.

ULOGE:
Antonia de Madrigal….. Patricia Navidad
Julio Madrigal……Pepe Gámez
Violeta Madrigal……Ana Brenda Contreras
Jose Maria Aldama…..José Ron
Rosalia Madrigal……Natasha Dupeyrón
Daniel Madrigal …..Adriano
Malena de Fregoso…..Lourdes Reyes
Mariela Fregoso…..Florencia de Saracho
Maximiliano Cuellar…..Marcelo Córdoba

O SADRŽAJU
Violeta Madrigal je predivna mlada djevojka koja živi u selu Puerta del Cielo sa svojim roditeljima Amadom i Antonijom, te braćom Juliom, Daniel i sestrom Lijom. Njena obitelj bila je jedna od bogatijih u selu, no kada su iznenada doživjeli krah, saznali su pravu gorčinu života. Zbog svog statusa Madrigali su shvatili da njihovi nekadašnji prijatelji nisu više susretljivi kao nekoć dok su imali ugled i bogatstvo. Justino Fregoso je najmoćniji i najopasniji čovjek u selu. Svoje bogatstvo je stekao raznim dogovorima koji su uništili Tvrtku Cobre, a s time i tadašnju najmoćniju obitelj Madrigal. Dvije osobe koje imaju koristi od Justinove moći i novog statusa su njegova žena Malena, koja je konačno dobila status u društvo kakav je htjela, te njegova kćerka Mariela koja nikad ne propušta priliku da ponizi Violetu, lijepu Amadovu kćerku. Osim Justina za Amadovu propast odgovoran je i njegov rođak Mariano Lazcano. Njihov poslovni odnos dodatno je zapečatila i odluka lijepe Antonije da razvrgne zaruke s Marianom kako bi se udala za upravo za Amada. Mariano je tada oženio Leonoru, no njegov obiteljski život nije postao onakav kakvim se on nadao. Njegova djeca Renato, Pablo i Ivana postala su sebična i egoistična, a i dalje lijepa Antonija ostaje predmet njegove čežnje.

Nakon smrti Amada, Violeta i Julio se odluče boriti svim snagama kako bi ispunili zadnju očevu želju te izbavili svoju obitelj iz siromaštva. Mariela Fregoso, kako bi dodatno zagorčala život Violeti, postigne dogovor s beskrupuloznim Maxom da prati svaki Violetin korak. Misleći kako je pravu ljubav pronašla u tom čovjeku Violeta ni se sluti kako je Max zapravo Marielina marioneta. No stvari se drastično promijene kada radišan i častan mladić Jose Maria odluči osvojiti Violetino srce za sva vremena.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju