Ne propustite Christiana Slatera i njegov tim u seriji 'Zaboravljene duše'.

(The Forgotten), 2009.
Kriminalistička serija
SAD, Warner Bros
1.sezona

U SAD-u brojka neidentificiranih tijela žrtava prelazi 40 000. Kada policijska istraga dosegne svoj kraj, a žrtva nije identificirana - pravda padne u zaborav.
U seriji ‘Zaboravljene duše’ producent Jerry Bruckhemier te glumačka ekipa koju predvodi Christian Slater bave se upravo ovom problematikom. Slavni izvršni producent je zaključio kako je ova serija posebna zato što ove zaboravljene slučajeve prezentira iz kuta same žrtve koja želi da pravda bude zadovoljena.

AUTOR: Mark Friedman
IZVRŠNI PODUCENTI: Jerry Bruckheimer, Mark Friedman, Jonathan Littman, Danny Cannon

GLUME:
CHRISTIAN SLATER (Alex Donovan)
MICHELLE BORTH (Candace Butler)
HEATHER STEPHENS (Lindsey Drake)
ANTHONY CARRIGAN (Tyler Davies)
BOB STEPHENSON (Walter Bailey)
ROCHELLE AYTES (Grace Russell)
ELISHA CUTHBERT (Maxine Denver)

 

O RADNJI:
Detektivi amateri ujedinjuju se kako bi dali imena brojnim žrtvama od kojih je i policija već odustala, te njihove slučajeve priveli pravdi. Vođeni Alexom, bivšim detektivom kojega proganja, ali i motivira nestanak vlastite kćeri, ova grupa sastaje se u kafićima i dnevnim sobama kako bi raspravljala o tragovima i motivima pojedinih ubojstava. Alex, kojega u seriji tumači Christian Slater, možda nema rješenje svog osobnog slučaja, ali pomoću istražiteljskih sposobnosti i pomoći svoga tima, on donosi rješenja drugima. Slažući djeliće pojedinih priča, ovaj tim volontera dolazi do zaključka kako su žrtve preminule prema onome kako su živjele.

Alexov tim čine:
-Candace Butler (Michelle Borth), pouzdana mlada žena koja želi izbjeći dosadnu svakodnevnicu te se priključuje Alexovom timu identificiranja žrtvava i razotkrivanja zločina
- Lindsey Drake (Heather Stephens) je srednjoškolska profesorica koja radi u ovom timu zbog svojevrsne pokore za zločin koji je počinio njen suprug
- Walter Bailey (Bob Stephenson) je zaposlenik u telekomunikacijama, a Alexovoj misiji se priključio zato što je istinski obožavatelj rješavanja zločina
- Tyler Davies (Anthony Carrigan) je odustao od medicine i kao slobodnoumni umjetnik se pridružio timu kako bi odslužio svoj dug zajednici
- Grace Russell (Rochelle Aytes) je vrhunska detektivka specijalizirana za ubojstva i Alexova glavna poveznica s bivšim odjelom
Timu će se kasnije pridružiti i Maxine Denver (Elisha Cuthbert) nakon što bude upletena u slučaj koji je njoj privatno blizak.

O GLUMCIMA:

CHRISTIAN SLATER
(Alex Donovan)
S impresivnom karijerom na filmu, televiziji i kazališnoj pozornici Christian Slater je jedan od najtalentiranijih glumaca svoje generacije. Rođen je 18. kolovoza 1968. Godine kao dijete glumca sapunica i glumačke agentice, a u ranijim godinama svog života je njegovao imidž zločestog holivudskog dečka. Više je puta bio uhićen, a zanimljivo je kako je dobio uloge u filmovima ‘Intervju s vampirom’ te ‘Vrana’ nakon što je preminuo njegov prijatelj River Phoenix. Na kazališnim daskama Christian je debitirao sa samo devet godina. Iako je imao buran ljubavni život Christian Slater je u intervju 2007. godine priznao kako je glumica Winona Rider još uvijek žena njegovih snova. Na filmu je debitirao 1985. godine u filmu ‘The Legend of Billie Jean’. U njegov filmski opus spadaju filmovi ‘Čovjek bez lica’, ‘Slomljena strijela’, ‘Robin Hood: Princ lopova’, ‘Intervju s vampirom’, ‘U ime ruže.’.

MICHELLE BORTH
(Candace Butler)
Michelle Borth je diplomirala glumu na Sveučilištu Pace u Michiganu. Gledatelji su je mogli vidjeti u seriji ‘Tell Me You Love Me’ koja je osvojila nagradu Američkog filmskog instituta za najbolji televizijski program 2007. godine. Glumila je u filmu nezavisne produkcije 'A Good Old Fashioned Orgy' s glumcima Willom Forteom, Jasonom Sudeikisom te Lesliejem Bibbom. Ova lijepa glumica bila je ujedno i gimnastičarka i to punih13 godina. U njen filmski opus spadaju uloge u filmovima 'The Sisterhood', 'Trespasser' te 'Silent Warnings'.

HEATHER STEPHENS
(Lindsey Drake)
Glumica Heather Stephens je glumila u mnogobrojnim serijama i filmovima. U njezin filmski opus spadaju filmovi 'My Girlfriend’s Boyfriend', 'Father vs. Son', 'Messengers 2: The Scarecrow', 'Tomcats'. Ovu lijepu glumicu gledatelji su mogli vidjeti u seriji 'Kućanice'. Imala je i nekoliko gostujućih uloga u seriji ‘CSI’ te ‘Angelu’. Iako je podrijetlom iz Mainea, ova glumica se preselila u Los Angeles kako bi ostvarila glumačku karijeru. Trenutno živi na relaciji L.A. i New York sa svojim suprugom koji je pisac.

ANTHONY CARRIGAN
(Tyler Davies)
Anthony Carrigan je mladi glumac u usponu. Ostvario je ulogu u filmu ‘The Undying.’. Što se tiče karijere na malom ekranu Anthony je ostvario gostujuću uloug u seriji ‘Zakon i red’ te je utjelovio glavni lik u pilotu ‘Long Island Confidential’. Diplomirao je kazališnu glumu na Carnegie Melonu. Trenutno ovaj glumac živi u Los Angelesu.

ROCHELLE AYTES
(Grace Russell)
Rochelle Aytes je ostvarila glavnu ulogu u trileru ‘My Place in the Horror’. Uloga koja ju je proslavila je bila ona u filmu ‘Madea’s Family Reunion.’ Njezin debi na velikom ekranu bio je u komediji ‘Mrak komadi.’. Rochelle je ostvarila gostujuću ulogu u seriji ‘Seks i grad’. Prva ljubav ove glumice bila je balet, a pojavila se u mnogobrojnim reklamama svjetski poznatih brendova poput Coca-Cole, McDonald’sa, L’Oreala te Mercedes Benza.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju