Pronađeni N. N. ubijen je i bačen u septičku jamu. Mreža za zaboravljene pokušava otkriti identitet četrdesetogodišnje žene (Gathering Marbet) koja je ubijena u lokalnom kafiću.

11.ep, ponedjeljak 6. kolovoza
Pronađeni N. N. ubijen je i bačen u septičku jamu. On će odvesti ekipu u svijet medicinskih istraživanja gdje će otkriti da je žrtva nedavno dobila državljanstvo te da su mu trebala dodatna primanja kako bi i svoju obitelj doveo u Ameriku. N. N. tako je postao “laboratorijski miš“ za medicinska istraživanja. No jesu li ga ta istraživanja ubila? Tko je to prikrio i ima li još žrtava?

12.ep, utorak 7. kolovoza
Kada mladić (Levi Meeuwenberg) pogine nakon pada s nebodera, Mreža za zaboravljene preuzima gotovo nemoguć zadatak identifikacije trupla. Njihov ih trud odvodi u svijet parkoura, gdje ubrzo saznaju da se N. N. vjerojatno nedavno vratio s duljeg boravka u inozemstvu.

13.ep, srijeda 8. kolovoza
Mreža za zaboravljene pokušava otkriti identitet četrdesetogodišnje žene (Gathering Marbet) koja je ubijena u lokalnom kafiću. Jedan od glavnih sumnjivaca košarkaška je zvijezda (Baron Davis) koja se prepirala s njom nekoliko dana prije. Ekipa prati nekoliko tragova i otkriva da je N. N. platila posvajanje djeteta netom prije nego što je ubijena. No ako je to razlog ubojstva, kamo je nestao novac? Gdje je beba? I tko je bio spreman ubiti zbog nje?
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju