Mreža za zaboravljene preuzima slučaj N. N. koja je pronađena zadavljena u skladištu. Istraga mijenja smjer kada DNK-analiza identificira žrtvu kao bivšeg robijaša koji je umro prije četiri godine.

8.ep, ponedjeljak 30. srpnja
Mreža za zaboravljene preuzima slučaj N. N. (Teri Reeves) koja je pronađena zadavljena u skladištu. Istraga ih vodi do grupa za odvikavanje od ovisnosti, pravosudnih tijela i zatvorenice možda pogrešno osuđene za ubojstvo. Je li N. N. bila toliko opčinjena svojim uvjerenjima da se uspjela povezati s krivim ljudima ili je zaista pokušavala osloboditi nevina čovjeka?

9.ep, utorak 31. srpnja
Mreža za zaboravljene istražuje ubojstvo N. N.-a pronađenog ubijenog i naguranog u prtljažnik automobila prije četiri mjeseca. Istraga mijenja smjer kada DNK-analiza identificira žrtvu kao bivšeg robijaša koji je umro prije četiri godine.

10.ep, srijeda 1. kolovoza
Walter donosi Mreži za zaboravljene prvi slučaj s više žrtava. Muškarac i žena ubijeni su vatrenim oružjem i zakopani u snijegu ispred jeftinog motela. Velika razlika u godinama i još veće količine novca pronađene kod njih upućuju na nešto zlokobno. No jesu li se žrtve poznavale?

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju