On je majstor borilačkih vještina, utjerivač pravde na Zapadu i čovjek od malo riječi. Chuck Norris u ulozi života u seriji 'Walker, teksaški rendžer'.

46.-47.ep - ponedjeljak 9. travnja
Tvrdeći da ih zakon bijelaca ne štiti, skupina mladih Cherokee Indijanaca kreće u divljački pohod pljačkajući muzeje i odnoseći indijanske artefakte koji su navodno ukradeni iz drevnih indijanskih grobnica. Walker vjeruje da su artefakti ukradeni, dok on i Trivette hvataju bandu Indijanaca istodobno nastojeći zaustaviti pljačkaše grobnica.
Kad se Walkerov najbolji učenik karatea priključi latinoameričkoj bandi u želji da se osveti onima koji su pucali na njegova brata, Walker pokuša zaustaviti bezumno ratovanje i pomiriti suprotne strane. Nakon što se Walkerov učenik priključi bandi, Walker istražuje pucnjavu. Kad shvati da iza nje stoji banda koja želi namamiti Walkerova učenika u svoje redove, moli njihove protivnike da se ne osvećuju i potpuno se sam suočava s članovima bande.

48.-49.ep - utorak 10. travnja
Nakon neobičnih poteza tijekom utakmice trener srednjoškolske „footballske“ momčadi u malome teksaškom gradu ubijen je, a Walker i Trivette ne vjeruju da je to djelo ljutitih navijača. Kad otkriju da dvojica zvijezda nisu igrali, rendžeri istražuju mogućnost ucjene s visokim ulozima
Slijedeći naredbe liječnika da se Walker mora odmarati, Alex ga vodi na rafting. Kad netko od izletnika smrtno strada, odmor se najedanput pretvara u nešto drugo. Napetost među rafterima raste jer su svi osumnjičeni, a Walker i Alex moraju skrivati svoje identitete dok pokušavaju utvrditi tko je ubojica. Trivette i C. D., koji istražuju nedavni bijeg iz zatvora, prate trag odbjeglog zatvorenika do rijeke na koju su otišli Walker i Alex.

50.-51.ep - srijeda 11. travnja
Nakon što Walker tijekom akcije ubije dilera oružjem, brat nastradalog želi se osvetiti te otima C. D.-ja da bi namamio Walkera u klopku. Kada ga Walker pokuša spasiti, trgovac oružjem namami ga u niz opasnih borbi protiv skupine majstora borilačkih vještina.
Odbjegli zatvorenik pokušava ubiti sve koji su ga poslali u zatvor, jednog po jednog, a Walkera ostavlja za kraj. Trivetteu je lako ustanoviti tko su njegove mete, no pogoditi tko će biti sljedeći, pravi je izazov. Pokušava dešifrirati dnevnik ubojice dok Walker brzo upozorava potencijalne žrtve među kojima je i Alex kao tužiteljica.

52.-53.ep - četvrtak 12. travnja
Walker nosi konjski repić, talijansku svilenu košulju i vozi sportski auto. Na tajnome je zadatku s prekrasnom policajkom iz Miamija na kojem pokušavaju uhvatiti narkobosa. Walker i Trivette nalaze se na suprotnim stranama zakona kad se Walker i njegova nova partnerica sprijatelje s narkobosom pokušavajući se uvući među njegove ljude. Trivette i policija iz Miamija otkriju Walkerov pravi identitet tek nakon što su ga tretirali kao traženog dilera.
Walker i C. D. pokušavaju spasiti C. D.-ovu nećakinju iz ruku opsjednutoga bivšeg dečka koji je prisiljava da s njim pljačka banke, poput Bonnie i Clyda modernih vremena. Kad mjesni DJ ponudi nagradu onomu tko uhvati par, žive ili mrtve, Walker i C. D. utrkuju se s vremenom da bi ih našli prije stanovnika željnih novca.

54.-55.ep - petak 13. travnja
Kad gradska mafijaška skupina okrivi retardiranoga dječaka za ubojstvo građanke koju su svi voljeli, Walker mora spriječiti ljutitu rulju da se osveti dječaku te istodobno pokušati dokazati njegovu nevinost. Svi, uključujući šerifa i gradonačelnika, spremni su osuditi dječaka bez suđenja, no Walker je uvjeren da je nevin. Dok on i Trivette istražuju mjesto događaja, otkriju da je nestao vrijedni novčić. Tada baš svi postaju sumnjivi.
Kada dvojica radnika poginu nesretnim slučajem na platformi za crpljenje nafte u Teksasu, Walker odlazi na tajni zadatak da sazna tko sabotira operaciju i zašto. Kad rendžeri otkriju da bijesni zaštitnik okoliša, poznat po svojim ekstremnim taktikama, stoji iza nesreće, Walker pokušava identificirati tog čuvara Zemlje i njegove istomišljenike prije nego što raznesu platformu i sve na njoj.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju