On je majstor borilačkih vještina, utjerivač pravde na Zapadu i čovjek od malo riječi. Chuck Norris u ulozi života u seriji 'Walker, teksaški rendžer'.

162.-163.ep - 27. prosinca
Računalni stručnjak otkriva da tvrtka za genska istraživanja u kojoj radi tajno skladišti sarin i vrbuje brata da mu pomogne ukrasti dokaze i predati ih vlastima. No plan se izjalovi i mlađi brat završava u bolnici s amnezijom. Walker mora naći način da mu vrati pamćenje i spriječi katastrofu.
Rendžeri istražuju niz pljački oklopnih vozila koje je počinila skupina u odijelima Djeda Božićnjaka. Banda iz crkve ukrade božićne darove i bivši član bande, koji sad uči za ministranta, želi se osvetiti. Je li vjera u Boga dovoljna da se pobijedi zlo?

164.-165.ep - 28. prosinca
Rendžeri razbijaju lanac trgovaca oružjem koji ih dovodi do bliskoistočne zločinačke organizacije koja neće prezati ni pred čime da zaštiti svoje interese. Kad postave bombu od koje Walker privremeno oslijepi, rendžeri kreću u potragu za odgovornima. U međuvremenu, Walker uči živjeti s hendikepom, a Bijeli Orao pomaže mu da pobijedi strah od sljepoće.
Kći umirovljenog rendžera Wadea Harpera ostaje u komi nakon pljačke draguljarnice i Harper želi uzeti pravdu u svoje ruke. Ali Walker isposluje da mu izvanredno daju značku i zajedno kreću u lov na krivce.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju