On je majstor borilačkih vještina, utjerivač pravde na Zapadu i čovjek od malo riječi. Chuck Norris u ulozi života u seriji 'Walker, teksaški rendžer'.

156.ep - 17. prosinca
Gageova sestra, novinarka na tajnom zadatku u baru Tall Cotton, nestaje nakon što otkriva informacije o zloglasnom kriminalcu B. J. Ronsonu, koji godinama izmiče ruci pravde. Gage i Sydney kreću u akciju. U međuvremenu, Walkerov i Alexin romantičan vikend na kampiranju kvare izgubljeni i neiskusni izviđači.

157.ep - 18. prosinca
Popularan country duo Patsy i Peggy Lynn obećavaju održati dobrotvorni koncert u C. D.-jevu restoranu, ali misteriozno nestaju prije gaže. Walker ulazi u trag dvojici vlasnika izdavačke kuće koji se namjeravaju obogatiti prodajom piratskih albuma sestara Lynn.

158.ep - 19. prosinca
Gluha kći Elvisova imitatora svjedoči mafijaškom ubojstvu policajca na tajnom zadatku. Walker i ekipa stavljaju je pod zaštitu jer mafija neće prezati ni pred čime da je ušutka.

159.ep - 20. prosinca
Trivette u samoobrani ubija jednog od braće Crowder, koji su prijetili vlasniku lokalnog rodea i njegovoj kćeri. Glava obitelji Ben Crowder zakune se da će se osvetiti i rendžeri ga moraju spriječiti u njegovu planu. Suprotno Alexinim željama, Walker pristaje jahati opasnog bika zvanog Udovitelj kako bi prikupio novac na dobrotvornom rodeu.

160.-161.ep - 21. prosinca
Walker, Trivette i Gage odlaze na tajni zadatak u zatvor kako bi istražili ilegalne borbe za novac. Sydney glumi pjevačicu kako bi istražila vlasnika noćnog kluba koji se bavi drogom i pranjem novca dok Walker istražuje samoubojstvo srednjoškolca.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju