On je majstor borilačkih vještina, utjerivač pravde na Zapadu i čovjek od malo riječi. Chuck Norris u ulozi života u seriji 'Walker, teksaški rendžer'.

176.-177.ep - ponedjeljak 9. srpnja
Policijski novak koji pokušava razotkriti korupciju unutar svoje uprave prisiljen je uzeti Alex za taokinju nakon što su mu smjestili za krađu droge i ubili njegova partnera. Walker mora zaštititi novaka, koji je potomak legendarnog Hayesa Coopera, od korumpiranih časnika.
U indijanskom rezervatu Walker istražuje misterij kipa bizona koji roni prave suze. Gage odlazi na tajni zadatak da bi ulovio dilere droge zvane "Bijeli Bizon", dok Sydney i Alex tijekom ležernog planinarenja nabasaju na dilerski stožer.

178.-179.ep - utorak 10. srpnja
Predsjednik nastavlja ubijati savezne agente. Walker i ekipa love ga, ali on im nastavlja izmicati.
Walker napreduje u lovu na Predsjednika, orijentiravši se na njegove suradnike.

180.-181.ep - srijeda 11. srpnja
Trivetteov prijatelj, profesionalni hrvač, umire pod sumnjivim okolnostima. Sydney i Gage odlaze na tajni zadatak kao hrvači da bi prikupili dokaze. Na kraju nastavka Walker i ekipa saznaju tragičnu vijest: C. D. je umro.Senatorica angažira Walkera da ulovi hakera zvanog Predsjednik koji provaljuje u policijske baze podataka i ubija tajne agente.

182.-183.ep - četvrtak 12. srpnja
Da bi izbjegao uhićenje, očajan Predsjednik naručuje ubojstvo pripadnika jedinice koja ga lovi. Kada to propadne, otima Alex.
Mlada žena ostavlja bebu kod Alex nakon što joj je muža ubila banda i Alex odlučuje brinuti se o njoj. Dok s Walkerom traži bebinu biološku majku, Alex počne dobivati jutarnje mučnine.

184.-185.ep - petak 13. srpnja
Vozilo hitne pomoći u kojima su jetra za transplantaciju djevojčici otimaju pljačkaši banke. Rendžeri moraju pod hitno naći otmičare i spasiti jetra.
Walker volontira kao trener boksa u lokalnom klubu koji pomaže mladima da odole zovu kriminala. U međuvremenu narkobanda traži mlade mušterije i rendžeri ih moraju zaustaviti prije nego što netko strada.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju