On je majstor borilačkih vještina, utjerivač pravde na Zapadu i čovjek od malo riječi. Chuck Norris u ulozi života u seriji 'Walker, teksaški rendžer'.

86.-87.ep - ponedjeljak 7. svibnja
Walker pomaže ženi čiji je san postati rendžerica. Ispunjava sve zahtjeve i dokazuje Walkeru da izvrsno puca i barata borilačkim vještinama. No kad se suoči s nasilnim bivšim suprugom koji prijeti njoj i njihovoj kćeri, ona gotovo odustane od svoga sna, no Walker je uvjeri u suprotno. Kad srednjoškolci počnu umirati od kombinacije steroida i metamfetamina, Walker odlazi u školu kao profesor na zamjeni da bi otkrio odakle droga dolazi te zaustavio umiranje. Srednjoškolski sportaši počeli su uzimati tablete koje će im dati dodatnu energiju, dovesti ih do školarina i profesionalnih karijera.

88.-89.ep - utorak 8. svibnja
Kad čovjek koji je prije deset godina ubio Walkerovu zaručnicu bude pušten iz zatvora, Walkera preplavljuju bolne uspomene i traži pravdu u sjećanje na nju. Walkerove zaruke s Ellen Garret (Jennifer Grant u gostujućoj ulozi, kći glumaca Caryja Granta i Dyan Cannon) dio je njegove prošlosti za koju mnogi ne znaju. Bila je profesorica prava i on ju je volio. Nakon što ju je zaprosio, oboje ih je napao zajednički neprijatelj, no ona nije preživjela. Walker ga je strpao u zatvor, a sad je ubojica na slobodi i želi naći Walkera.
Alex susreće svoga zakletog neprijatelja Victora LaRuea, no ovoga puta u sudnici u kojoj on želi biti sudac i presuditi njezinu životu. Jedino je Walker može spasiti. Čovjek koji je pokušao ubiti Alex pobjegao je tijekom saslušanja i sad čitavu sudnicu drži na nišanu.

90.-91.ep - srijeda 9. svibnja
Nakon što je preživjela pucnjavu, jedna djevojčica pomaže Walkeru da spasi susjedstvo od banda i nasilja. Eric Norris, sin Chucka Norrisa režirao je ovu epizodu. Mike Norris, stariji sin Chucka Norrisa, pojavljuje se u ulozi liječnika. Desetogodišnja Kyla Jarvis gotovo je umrla od posljedica pucnjave u kojoj su sudjelovali članovi ulične bande. Samo osam sati nakon operacije dogodi se čudo i ona potpuno ozdravi. Kad se probudi, objašnjava da je vidjela anđela koji joj je rekao da zaustavi ubijanje i spasi susjedstvo. Kyle moli Walkera za pomoć i odlazi u Fallon Park, gdje je njezina majka ubijena na sam Uskrs. Njezin pothvat dobije golemu medijsku pozornost, no hoće li joj Walker moći pomoći da ostvari nemoguće?
Mladi Kinez i dvije neprijateljske bande žele u svojim rukama moćnoga zmaja s čarobnim moćima, i to iz vrlo različitih razloga. Prema kineskoj legendi, u 16. je stoljeću u Kini caru predstavljen prekrasni zmaj s čarobnim moćima.

92.-93.ep - četvrtak 10. svibnja
Jedan od prvih zadataka teksaške rendžerice Bobbie Hunt (Tammy Lauren) odlazak je na tajni zadatak kao učiteljica 10-ogodišnjeg Nickyja Matacija. Želi ga odvesti od njegova oca mafijaša i vratiti majci. Legendarni mafijaš Sal Matacio ima jedan jedini cilj: odgojiti svoga sina Nicholasa koji će jednoga dana preuzeti njegovo carstvo droge, pranja novca i sličnih operacija. Uz pomoć Walkera i Trivettea Bobbie se seli u Mataciovu vilu kao Nickyjeva učiteljica da bi pronašla što više dokaza o Mataciovim ilegalnim radnjama koji će ga strpati u zatvor na doživotnu robiju. No kad Bobbie otkriju, Walker je mora spasiti prije nego što Matacio pobjegne, dječak ostane zatočen, a Bobbie postane dio statistike.
Kada bivši Walkerov učenik karatea Joey Prado (John Haymes Newton) dobije diplomu Policijske akademije kao najbolji u klasi, Walker ga odluči povesti na vrlo težak zadatak. Trebaju stati na kraj planu dilera da raspačavaju besplatni heroin po školama. Da situacija bude još teža, Joey mora izdati svoga prijatelja iz djetinjstva da bi obavio zadatak.

94.-95.ep - petak 11. svibnja
Moderni teksaški rendžer Cordell Walker (Chuck Norris) pomaže svojem učeniku karatea da se iz dječaka pretvori u muškarca i pronađe svoju životnu misiju nakon smrti oca. Walkerov dobar prijatelj, ministar Thunder Malloy, odjednom umire. Njegov najstariji sin Trent bivši je učenik karatea. Vraća se kući šest godina nakon odluke da neće raditi za ministarstvo, nego da će otići u vojsku. Da bi pomogao majci Katie da odgoji ostalo troje djece, Trent nađe posao zaštitara u trgovačkom centru, gdje zahvaljujući svojim karate vještinama spriječi pljačku zlatarnice. Walker u njemu vidi sebe i zna da Trent nije ispunjen, niti kao sin velikoga čovjeka iskorištava svoj puni potencijal. Dok Trent pokušava naći svrhu svoga života, pastor Roscoe Jones daje mu vjeru i vodi ga.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju