On je majstor borilačkih vještina, utjerivač pravde na Zapadu i čovjek od malo riječi. Chuck Norris u ulozi života u seriji 'Walker, teksaški rendžer'.

120.ep - 5. studenog
Detektiv Carlos Sandoval na tajnom je zadatku u narkolancu, no otkriva ga boss koji je prije ubio Carlosova starijeg brata Hectora. Ranjeni Carlos bježi i nalazi utočište u skloništu za beskućnike.

121.ep - 6. studenog
Nakon što je zaštitio ženu od nasilnog bivšeg muža, Trenta Malloya kontaktira zlostavljana žena narkobosa koja ga je vidjela na TV-u i moli ga da joj pomogne da pobjegne od nasilja kojem je izložena.

122.ep - 7. studenog
Daveyjevu majku Susan otima skupina koja želi iskoristiti rezultate istraživanja dječakovih nadnaravnih sposobnosti da bi stvorila rasu genetski superiornih ratnika. Davey se vraća u SAD s učiteljem Rinom da bi pomogao Walkeru da nađe Susan. No da bi je spasio, Walker će se morati suočiti s genetski modificiranim razbijačem.

123.ep - 8. studenog
Trivetteova bivša djevojka Angel moli Trivettea da joj pomogne pronaći njezina oca. Zatim ga ubija, a Trivettea onesvješćuje. Istraga vodi do jamajčanske narkomafije.

124.-125.ep - 9. studenog
Roscoe Jones, svećenik koji je zamijenio Trentova oca, nađe se na meti bivšega prijatelja iz vojske koji je sada član rasističke skupine. Joeu Lopezu, pljačkašu sefova puštenom na uvjetnu slobodu, prilazi skupina koja treba njegove vještine radi pljačke. Želeći ostati pošten zbog svoje obitelji i sina Tommyja s kojim ima zahlađene odnose, Joe moli Walkera za pomoć i zajedno kuju plan za identifikaciju vođe skupine.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju