On je majstor borilačkih vještina, utjerivač pravde na Zapadu i čovjek od malo riječi. Chuck Norris u ulozi života u seriji 'Walker, teksaški rendžer'.

1.ep. - ponedjeljak 5. ožujka
Kad veterinar Doc Gates (Ken Kercheval) koji je istraživao zagonetnu smrt životinja bude ubijen, njegova kći Ally (Cali Timmins) zatraži Walkerovu pomoć u traženju očevih ubojica. U međuvremenu Trivette spašava psa od utapanja i nalazi prijatelja u štenetu njemačke doge teške 45 kg.

2.ep. - utorak 6. ožujka
Nakon što je odslužio svoju zatvorsku kaznu, bivši šerif Baker vraća se u grad željan osvetiti se Alex koja ga je strpala u zatvor. Alex ne želi živjeti u strahu, dijelom zbog svoje tvrdoglavosti, a dijelom zbog svoje odlučnosti da obavi svoju dužnost. Nagovara Walkera i Trivettea da budu njezini tjelesni čuvari dok pokušavaju uhvatiti Bakera.

3.ep. - srijeda 7. ožujka
Walker je upoznao Sakaija godinu dana prije dok ga je u Japanu Sakaijev otac podučavao borilačkim vještinama. Kad kongresnik koji je bio upleten u ubojstvo starješine Yakuza, japanske mafijaške organizacije, postane metom Yakuze, Sakaija šalju u Dallas da se osveti, zbog čega postaje Walkerov opasni protivnik.

4.ep. - četvrtak 8. ožujka
Walkerova istraga otkriva mnogo dokaza o motivu mladih pljačkaša te on shvaća da je Boone, lovac na glave, dečkima velika prijetnja osim ako ih Walker ne nađe prvi. Kad usred potjere djevojka jednog od pljačkaša bude zatočena, Walkeru i dečkima ne preostaje puno vremena. U međuvremenu Walkerov ujak Ray postaje stand-up komičar.

5.ep. - petak 9. ožujka
Nakon što razarajući uragan razbije zatvorski autobus, zatvorenici bježe. Na čelu im je psihotični Rollins (Richard Norton) i njegov kompanjon Gomez (Luis Guzman). Zatvorenici otimaju čuvara (Mike Norris) i taoce u obližnjem hotelu. Walker zatraži gošću hotela (Patricia Charbonneau) da mu pomogne nadmudriti zatvorenike prije nego što ubiju Trivettea, taoce ili jedni druge.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju