On je majstor borilačkih vještina, utjerivač pravde na Zapadu i čovjek od malo riječi. Chuck Norris u ulozi života u seriji 'Walker, teksaški rendžer'.

57.-58.ep - 3. rujna
Nakon što Walker tijekom akcije ubije dilera oružjem, brat nastradalog želi se osvetiti te otima C. D.-ja da bi namamio Walkera u klopku. Kada ga Walker pokuša spasiti, trgovac oružjem namami ga u niz opasnih borbi protiv skupine majstora borilačkih vještina.
Kad gradska mafijaška skupina okrivi retardiranoga dječaka za ubojstvo građanke koju su svi voljeli, Walker mora spriječiti ljutitu rulju da se osveti dječaku te istodobno pokušati dokazati njegovu nevinost. Svi, uključujući šerifa i gradonačelnika, spremni su osuditi dječaka bez suđenja, no Walker je uvjeren da je nevin. Dok on i Trivette istražuju mjesto događaja, otkriju da je nestao vrijedni novčić. Tada baš svi postaju sumnjivi.

59.-60.ep - 4. rujna
Slijedeći naredbe liječnika da se Walker mora odmarati, Alex ga vodi na rafting. Kad netko od izletnika smrtno strada, odmor se najedanput pretvara u nešto drugo. Napetost među rafterima raste jer su svi osumnjičeni, a Walker i Alex moraju skrivati svoje identitete dok pokušavaju utvrditi tko je ubojica. Trivette i C. D., koji istražuju nedavni bijeg iz zatvora, prate trag odbjeglog zatvorenika do rijeke na koju su otišli Walker i Alex.
Kad se Walkerov najbolji učenik karatea priključi latinoameričkoj bandi u želji da se osveti onima koji su pucali na njegova brata, Walker pokuša zaustaviti bezumno ratovanje i pomiriti suprotne strane. Nakon što se Walkerov učenik priključi bandi, Walker istražuje pucnjavu. Kad shvati da iza nje stoji banda koja želi namamiti Walkerova učenika u svoje redove, moli njihove protivnike da se ne osvećuju i potpuno se sam suočava s članovima bande.

61.-62.ep - 5. rujna
Kada poznati mafijaški vođa bude pušten na uvjetnu slobodu, dvoje od troje svjedoka koji su svjedočili protiv njega nađeni su mrtvi, a Walker mora zaštititi trećega, ujedno jednog od Alexinih bivših. Dok Alex preispituje svoje osjećaje prema bivšem dečku, Walker i Trivette odlaze na tajni zadatak kao jahači bikova te pokušavaju zaštititi trećeg svjedoka prije nego što svjedoči.
Kad članovi odmetnici Irske republikanske armije pokušaju ubiti velikodostojnika u pregovorima za mir između IRA-e i Velike Britanije, Walker i Trivette moraju naći ubojicu ili riskirati međunarodni incident. Dok Trivette pregledava CIA-ine dosjee u potrazi za imenima mogućih sumnjivaca, vođa skupine odmetnika, crvenokosa ljepotica, glumi novinarku da bi ušla u Ured rendžera i pokušala ubiti Walkera nakon što ga zavede.

63.-64.ep - 6. rujna
Zaštićeni je svjedok ubijen dok su ga Walker i Trivette čuvali, a kao posljedica toga jedan bi mafijaš mogao biti pušten iz zatvora. Walker odlazi na tajni zadatak kao osuđeni ubojica u strogo čuvani zatvor i pokuša dobiti priznanje od mafijaša. Dok Walker polako dobiva njegovo poštovanje i povjerenje, Trivette, prerušen u zatvorskoga čuvara, čuva leđa Walkeru. No kada korumpirani nadzornik otkrije da je Trivette rendžer, Walker je prepušten sam sebi.
Iako je Alex uspješno optužila Victora LaRuea, čovjeka koji ju je oteo i pokušao silovati, sjećanja je još progone i ona se počne bojati za svoj život kada ga puste iz zatvora. Unatoč uzemirujućim pozivima koje prima, Walker nema pravne osnove po kojoj bi uhitio luđaka sve dok opsjednutost ne natjera LaRuea da ponovno otme Alex.

65.-66.ep - 7. rujna
Kad Alex pokuša nagovoriti jednu ženu da ostavi supruga koji je u zatvoru zbog obiteljskoga nasilja, on se zakune da će vratiti ženu i osvetiti se Alex. Alex dovodi skupinu žrtava nasilja Trivetteu i C. D.-ju koji ih uče samoobrani, no kad otuđeni suprug izađe iz zatvora uz jamčevinu, napada žene dok se Walker žuri spasiti ih.
Kad Walker otkrije da skupina Amerikanaca krijumčari Meksikance preko granice i prodaje ih u roblje, Walker bez Trivetteova znanja odlazi na tajni zadatak kao meksički seljak. Nakon što prijeđe granicu s Meksikancima, Amerikanci, koji bi ih trebali odvesti do slobode, prodaju ih u roblje. Alex i Trivette zabrinuti su jer im se Walker ne javlja i ne znaju gdje se nalazi.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju