On je majstor borilačkih vještina, utjerivač pravde na Zapadu i čovjek od malo riječi. Chuck Norris u ulozi života u seriji 'Walker, teksaški rendžer'.

144.ep - 3. prosinca
Trivetteova cura nestaje i njezine se slike pojavljuju na dražbi na jednoj internetskoj stranici, zajedno s drugim nestalim djevojkama. Trivette i Walker sad moraju razbiti lanac prodaje seksualnih robinja.

145.ep - 4. prosinca
Alex i Trivette prisjećaju se Walkerovih vratolomija dok čekaju da ih spase iz tanka punog hladne vode u koji ih je bacio Caleb Hooks, koji se ponovno želi osvetiti Walkeru zbog bratova ubojstva.

146.ep - 5. prosinca
Trivetteova brata Simona uhićuju rendžeri i saznaju da mu je netko naredio da ubije Trivettea.

147.ep - 6. prosinca
Dok Walker i Trivette love odbjeglog zatvorenika i saznaju da je unajmljen za neki poslić, C. D. istražuje sumnjivu smrt sina svoje stare prijateljice Maisie.

148.-149.ep - 7. prosinca
Kamatar koji u šaci drži svećenikova sina pokušava ukrasi novac prikupljen preko dobrotvorne TV-emisije. Alex gradi slučaj protiv bande koja podmetanjem požara zastrašuje svjedoke. Kad vatrogasac proglasi njihove postupke kukavičkima, banda napada vatrogasce i Walker odlučuje uzeti stvar u svoje ruke.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju