On je majstor borilačkih vještina, utjerivač pravde na Zapadu i čovjek od malo riječi. Chuck Norris u ulozi života u seriji 'Walker, teksaški rendžer'.

116.-117.ep - ponedjeljak 28. svibnja
Odbjegli zatvorenici predvođeni propovjednikom Walshom uzimaju za taoce časne sestre, među kojima je i voditeljica sirotišta u kojem je Walsh proveo djetinjstvo i s kojom ima neriješene račune. Kad saznaje da je jedna od taokinja također odrasla u sirotištu, između njih se razvija prisnost. Walker se ušuljava u crkvu, a voditeljica ima šokantno priznanje koje će promijeniti ishod talačke krize.
C. D. privremeno radi kao šef osiguranja u jednom country-klubu i postaje sumnjičav oko sudbine svog prethodnika. Walker, Trivette i Alex poslije su zamoljeni da diskretno čuvaju bogate menadžere koji će doći na zabavu. No iza kulisa, C. D.-jeva desna ruka Grady i njegova ekipa rade za tajanstvenog vođu i spremaju se izvesti pljačku.

118.-119.ep - utorak 29. svibnja
Walker pomaže profesionalnom hrvaču Codyju čija se bivša žena skriva nakon što je svjedočila ubojstvu. Codyju je dijagnosticirana aneurizma mozga i mora se prestati baviti hrvanjem. U želji da sinu osigura financijsku stabilnost, Cody pristaje na finalni meč koji bi ga mogao stajati života.
Loveći dvojicu naoružanih pljačkaša, Trivette nailazi na ranjenog šestogodišnjaka. Suspendiran i na meti medija koji ga optužuju, kao i dječakova starijeg brata, Trivette otkriva da istragu vodi časnik koji mu zamjera što ga nije primio u rendžere. Walker pokušava dokazati da je zapravo zločinac kog je Trivette lovio nastrijelio dječaka.

120.-121.ep - srijeda 30. svibnja
Detektiv Carlos Sandoval na tajnom je zadatku u narkolancu, no otkriva ga bos koji je prije ubio Carlosova starijeg brata Hectora. Ranjeni Carlos bježi i nalazi utočište u skloništu za beskućnike.
Nakon što je zaštitio ženu od nasilnog bivšeg muža, Trenta Malloya kontaktira zlostavljana žena narkobosa koja ga je vidjela na TV-u i moli ga da joj pomogne da pobjegne od nasilja kojem je izložena.

122.ep - četvrtak 31. svibnja
Daveyjevu majku Susan otima skupina koja želi iskoristiti rezultate istraživanja dječakovih nadnaravnih sposobnosti da bi stvorila rasu genetski superiornih ratnika. Davey se vraća u SAD s učiteljem Rinom da bi pomogao Walkeru da nađe Susan. No da bi je spasio, Walker će se morati suočiti s genetski modificiranim razbijačem.

petak 1. lipnja
Roscoe Jones, svećenik koji je zamijenio Trentova oca, nađe se na meti bivšega prijatelja iz vojske koji je sada član rasističke skupine.
Joeu Lopezu, pljačkašu sefova puštenom na uvjetnu slobodu, prilazi skupina koja treba njegove vještine radi pljačke. Želeći ostati pošten zbog svoje obitelji i sina Tommyja s kojim ima zahlađene odnose, Joe moli Walkera za pomoć i zajedno kuju plan za identifikaciju vođe skupine.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju