On je majstor borilačkih vještina, utjerivač pravde na Zapadu i čovjek od malo riječi. Chuck Norris u ulozi života u seriji 'Walker, teksaški rendžer'.

47. - 48 ep. - 27. kolovoza
Kad istraživača koji je iskopao blago izgubljeno od 1860-ih godina bude ubijen, Walker slijedi duha legendarnog teksaškog rendžera Haysa Coopera (Chuck Norris u dvostrukoj ulozi) i vodi ga u pustinju gdje će saznati istinu o skrivenome blagu. Clarence Gilyard igra trostruku ulogu u ovoj epizodi: Walkerova pomoćnika, Trivettea i narednika Benjamina Locketta. Noble Willingham i Sheree J. Wilson pojavljuju se u ulogama salonskoga barmena i djevojke iz prošlosti, uz svoje uobičajene uloge C.D.-a Parkera i pomoćnice okružnoga tužitelja Alex Cahill. Nakon što Cooperov duh otkriva Walkeru stvarne događaje koji su doveli do nestanka blaga 1866., Alex i Trivette panično ga traže već danima i boje se da je mrtav.

49. - 50.ep - 28. kolovoza
Poznatoga međunarodnog ubojicu unajmljuje zatvoreni narkobos i traži od njega da ubije meksičkoga predsjedničkog kandidata kojeg Walker i Trivette čuvaju prilikom posjeta Teksasu. Kad State Department udalji rendžere sa slučaja, oni pomažu ubojici, umjesto da ga zaustave dok on s lakoćom provodi svoj plan, otima predsjedničkoga kandidata Refaela Mendozu i skupinu bogatih uzvanika na svečanoj večeri. Svjestan da ima posla s opasnim čovjekom, Walker zanemaruje FBI i ulazi u zatvorenu zgradu da bi se sam suočio s ubojicom. Komičar Fred Travalena pojavljuje se kao zabavljač na svečanoj večeri.

51 - 52.ep. - 29. kolovoza
Odbjegli zatvorenik pokušava ubiti sve koji su ga poslali u zatvor, jednog po jednog, a Walkera ostavlja za kraj. Trivetteu je lako ustanoviti tko su njegove mete, no pogoditi tko će biti sljedeći, pravi je izazov. Pokušava dešifrirati dnevnik ubojice dok Walker brzo upozorava potencijalne žrtve među kojima je i Alex kao tužiteljica
Walker nosi konjski repić, talijansku svilenu košulju i vozi sportski auto. Na tajnome je zadatku s prekrasnom policajkom iz Miamija na kojem pokušavaju uhvatiti narkobosa. Walker i Trivette nalaze se na suprotnim stranama zakona kad se Walker i njegova nova partnerica sprijatelje s narkobosom pokušavajući se uvući među njegove ljude. Trivette i policija iz Miamija otkriju Walkerov pravi identitet tek nakon što su ga tretirali kao traženog dilera.

53. - 54.ep. - 30. kolovoza
Kada dvojica radnika poginu nesretnim slučajem na platformi za crpljenje nafte u Teksasu, Walker odlazi na tajni zadatak da sazna tko sabotira operaciju i zašto. Kad rendžeri otkriju da bijesni zaštitnik okoliša, poznat po svojim ekstremnim taktikama, stoji iza nesreće, Walker pokušava identificirati tog čuvara Zemlje i njegove istomišljenike prije nego što raznesu platformu i sve na njoj.
Walker i C. D. pokušavaju spasiti C. D.-ovu nećakinju iz ruku opsjednutoga bivšeg dečka koji je prisiljava da s njim pljačka banke, poput Bonnie i Clyda modernih vremena. Kad mjesni DJ ponudi nagradu onomu tko uhvati par, žive ili mrtve, Walker i C. D. utrkuju se s vremenom da bi ih našli prije stanovnika željnih novca.

55. - 56.ep. - 31. kolovoza
Nakon neobičnih poteza tijekom utakmice trener srednjoškolske „footballske“ momčadi u malome teksaškom gradu ubijen je, a Walker i Trivette ne vjeruju da je to djelo ljutitih navijača. Kad otkriju da dvojica zvijezda nisu igrali, rendžeri istražuju mogućnost ucjene s visokim ulozima
Ljutit na bijelce koji su dirali drevno indijansko groblje, zli vrač vraća se iz mrtvih da bi se osvetio odgovornima za iskapanje. Tradicionalne metode provođenja zakona ne mogu se mjeriti sa zlim duhom pa Walker prihvaća izazov života i stavlja svoju dobru volju na kušnju te se suočava s vračem koji koristi svoju moćnu magiju i Walkera dovodi u iskušenje da čini zlodjela.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju