On je majstor borilačkih vještina, utjerivač pravde na Zapadu i čovjek od malo riječi. Chuck Norris u ulozi života u seriji 'Walker, teksaški rendžer'.

138.ep - 26. studenog
Korumpirani šerif Bell lažira nesreću da bi prikrio ubojstvo mladog vozača kamiona Andyja, koji je odbio krijumčariti drogu za njega. Kad mladićeva majka uvjeri Alex da se Andy ne bi ni približio drogi, ona kreće u istragu uz Walkerovu i Trivetteovu pomoć.

139.ep - 27. studenog
Carlosov nećak Jesse dolazi u sukob sa zakonom kad mu u sobi pronađu pištolj kojim je Johnny Blade ubio policajca, a onamo ga je skrio Jessejev prijatelj i Bladeov pomoćnik. Kad Blade to sazna, otima Jessejevu majku, zatim uz pomoć odvjetnika prisiljava Jesseja da on prizna ubojstvo ili će mu ubiti majku.

140.ep - 28. studenog
Djevojčica s teškoćama u razvoju Sally svjedoči pokušaju ubojstva Trenta, koji je trebao svjedočiti na sudu protiv mafijaša. Rendžeri moraju otkriti tko stoji iza napada i zaštititi djevojčicu od ubojice.

141.ep - 29. studenog
Ravnatelj srednje škole, stari Walkerov prijatelj, otkriva tko dila drogu u školi i završava mrtav. Smrt proglase samoubojstvom, ali Walker je sumnjičav i zajedno s Trivetteom odlazi u školu na tajni zadatak da bi otkrio istinu i oslobodio školu od narkoterora.

142.-143.ep - 30. studenog
Rendžeri istražuju sumnjive nesreće NASCAR-ova tima 'Cherokee', koje izaziva suparnički tim 'Forbes' koji ih želi izbaciti iz utrka. U međuvremenu Trent i Carlos traže otetu djevojčicu i spašavaju je od pedofila. Kada član tima „Cherokee“ strada u nesreći koju je izazvao njegov kolega koji je potajno izdao tim, zamole Walkera da vozi za njih. Tim „Forbes“ pokušava uništiti auto prije iduće utrke. U međuvremenu Trent i Carlos kreću u lov na lopove koji su ukrali dokaze protiv pedofila.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju