On je majstor borilačkih vještina, utjerivač pravde na Zapadu i čovjek od malo riječi. Chuck Norris u ulozi života u seriji 'Walker, teksaški rendžer'.

26.-27.ep - ponedjeljak 26. ožujka
Kad mjesni šerif neopravdano zatvori mladoga crnca, Walker i Trivette svim snagama pokušavaju dokazati da je uhićenje bilo rasno motivirano. Kad rendžeri ne mogu više naći nikoga tko bi progovorio protiv šerifa, Trivette se, frustriran događajem, vraća u grad da bi dokazao da je šerif bigot te zbog toga gotovo završi kao žrtva.
Kad vladinoga inspektora ubije stampedo goveda, ili se barem tako čini, Walker sam istražuje slučaj i otkriva lanac kradljivaca goveda. Kradljivci su uvijek jedan korak ispred zakona dok Walker i Trivette ne shvate da kriminalci dobivaju informacije iznutra,od nekoga tko je upleten u slučaj rendžera.

28.-29.ep - utorak 27. ožujka
Korumpirani policajac pokuša ubiti Alex nakon što primi informacije o grupi dalaških policajaca koji kradu zaplijenjenu drogu i preprodaju je na crnome tržištu. Alex je stavljena pod 24-satnu zaštitu nakon što Walker sazna da zloglasni diler kokainom, kojega nikada nije uspio uhvatiti, stoji iza cijele priče i koji će poduzeti sve što može da Alex ne poživi dovoljno dugo da prepozna upletene policajce.
Walker (Chuck Norris) i Trivette (Clarence Gilyard) odlaze u lokalni noćni klub da bi pronašli izvor skupe i ubojite droge koja postaje popularna među dalaškom društvenom kremom. U isto je vrijeme Alex (Sheree J. Wilson) zabrinuta da će se noćna mora u kojoj Walker pogiba ostvariti.

30.-31.ep - srijeda 28. ožujka
Nakon što je zadobio ozbiljnu ozljedu glave tijekom zaplijene droge, Walker je po naredbi liječnika na odmoru koji je daleko od opuštanja. Pozove C.D.-a i Trivettea da idu s njim u ribolov. Njih trojica slučajno otkriju proizvodnju metamfetamina te Walker mora spasiti C.D.-a i Trivettea koje su dileri zarobili kao taoce. Sin Chucka Norrisa, Mike Norris, glumi Kylea Claytona, jednog od ljudi upletenih u operaciju.
Kad se dva farmera dogovore da će ubiti krdo zaštićenih divljih mustanga koji pasu na njihovu posjedu, Walker odlazi uhititi jednog od njih, no ovaj ga uspije svladati. Trivette, zabrinut zbog Walkerova nestanka, počinje potragu dok Walker shvaća da mu u bijegu može pomoći jedino mustang.

32.-33.ep - četvrtak 29. ožujka
Pogreb poglavice Šest Pera za Walkera nije samo susret s prijateljima iz djetinjstva. Poglavičin sin povjeri mu da smrt njegova oca nije nesretan slučaj. U međuvremenu, napetost raste dok plemensko vijeće starješina raspravlja treba li ili ne poštovati usmeni dogovor između poglavice Šest Pera i naftne kompanije kojoj je obećao prodati dio plemenskoga teritorija.
Nagrada od milijun dolara nudi se onomu tko ubije Cordella Walkera. Svi kriminalci u Dallasu pokušat će osvojiti novac. Dok Trivette pokušava saznati tko nudi nagradu, Walker istražuje lanac krađe automobila, što ga dovede do osobe koja ga želi ubiti.

34.-35.ep - petak 30. ožujka
Walker hrabro pokušava spasiti bebu zatvorenu u automobilu koji visi s ograde mosta. No kad ograda popusti, Walker zajedno s autom pada u rijeku. Završava u komi, a Alex i C.D. nestrpljivo bdiju uz njega prisjećajući se prijateljstva. Trivette za to vrijeme hvata osobu koja je uzrokovala nesreću i potom pobjegla.
Kad rendžeri otkriju skupinu bogatih tinejdžera koji premlaćuju dalaške beskućnike, Walker se sprema na tajni zadatak da bi uhvatio bandu. Bogati tinejdžeri, ljutiti na roditelje zbog „rasipanja“ njihova nasljedstva na donacije lokalnim skloništima, žele očistiti Dallas od beskućnika nasmrt ih premlaćujući.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju