On je majstor borilačkih vještina, utjerivač pravde na Zapadu i čovjek od malo riječi. Chuck Norris u ulozi života u seriji 'Walker, teksaški rendžer'.

156.-157.ep - ponedjeljak 25. lipnja
Popularan country duo Patsy i Peggy Lynn obećavaju održati dobrotvorni koncert u C. D.-jevu restoranu, ali misteriozno nestaju prije gaže. Walker ulazi u trag dvojici vlasnika izdavačke kuće koji se namjeravaju obogatiti prodajom piratskih albuma sestara Lynn.
Gluha kći Elvisova imitatora svjedoči mafijaškom ubojstvu policajca na tajnom zadatku. Walker i ekipa stavljaju je pod zaštitu jer mafija neće prezati ni pred čime da je ušutka.

158.-159.ep - utorak 26. lipnja
Trivette u samoobrani ubija jednog od braće Crowder, koji su prijetili vlasniku lokalnog rodea i njegovoj kćeri. Glava obitelji Ben Crowder zakune se da će se osvetiti i rendžeri ga moraju spriječiti u njegovu planu. Suprotno Alexinim željama, Walker pristaje jahati opasnog bika zvanog Udovitelj kako bi prikupio novac na dobrotvornom rodeu. Walker, Trivette i Gage odlaze na tajni zadatak u zatvor kako bi istražili ilegalne borbe za novac.

160.-161.ep - srijeda 27. lipnja
Sydney glumi pjevačicu kako bi istražila vlasnika noćnog kluba koji se bavi drogom i pranjem novca dok Walker istražuje samoubojstvo srednjoškolca.
Računalni stručnjak otkriva da tvrtka za genska istraživanja u kojoj radi tajno skladišti sarin i vrbuje brata da mu pomogne ukrasti dokaze i predati ih vlastima. No plan se izjalovi i mlađi brat završava u bolnici s amnezijom. Walker mora naći način da mu vrati pamćenje i spriječi katastrofu.

162.-163.ep - četvrtak 28. lipnja
Rendžeri istražuju niz pljački oklopnih vozila koje je počinila skupina u odijelima Djeda Božićnjaka. Banda iz crkve ukrade božićne darove i bivši član bande, koji sad uči za ministranta, želi se osvetiti. Je li vjera u Boga dovoljna da se pobijedi zlo?
Rendžeri razbijaju lanac trgovaca oružjem koji ih dovodi do bliskoistočne zločinačke organizacije koja neće prezati ni pred čime da zaštiti svoje interese. Kad postave bombu od koje Walker privremeno oslijepi, rendžeri kreću u potragu za odgovornima.

164.-165.ep - petak 29. lipnja
Kći umirovljenog rendžera Wadea Harpera ostaje u komi nakon pljačke draguljarnice i Harper želi uzeti pravdu u svoje ruke. Ali Walker isposluje da mu izvanredno daju značku i zajedno kreću u lov na krivce. Nakon krađe moćnog lasera Thunderhawka, Walker hvata krivce, no saznaje da je i njima ukraden. Hoće li Walker moći spriječiti potencijalnu tragediju?

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju