On je majstor borilačkih vještina, utjerivač pravde na Zapadu i čovjek od malo riječi. Chuck Norris u ulozi života u seriji 'Walker, teksaški rendžer'.

87.-88.ep - 24. rujna
Najopasniji svjetski ubojica, koji bi mogao biti upleten u ubojstvo J. F. Kennedyja, nađen je u Dallasu i Walker mora stati na kraj njegovu teroru prije nego što izraelski veleposlanik koji dolazi u posjet SAD-u postane sljedeća žrtva. Agent Coffin Draper prati ubojicu već 25 godina, a njegova ga je opsesija dovela u Dallas u kojem će mu pomoći Walker. Dok Walker štiti ambasadora koji odbija otkazati planirani govor, progone ga traumatične slike ubojstva predsjednika Kennedyja kojemu je svjedočio kao dječak. Prati ubojicu do stadiona gdje su predsjednik SAD-a i guverner Teksasa također u opasnosti i pokušava ga zaustaviti dok otkriva istinu o njegovoj upletenosti u ubojstvo J. F. Kennedyja.
Božićna zabava za siročad kod C. D.-ja prilika je za Walkera da prepriča rendžersku verziju „Božićne priče“ Charlesa Dickensa. Kad jedan od siročića kaže da ne vjeruje u Božić, Walker mu odluči ispričati priču o još jednome siročiću, teksaškome rendžeru po imenu Hayes Cooper (glumi ga Chuck Norris). U toj priči, smještenoj u 1876. godinu, Cooper sumnja da Božić postoji dok ne susretne obitelj Stanton koja još vjeruje u božićni duh, premda su siromašni i premda je njihov sinčić Timmy nestao. Copper odluči spasiti otetoga dječaka i dovesti ga kući za blagdane. U međuvremenu nađe izgubljenu vjeru u Božić i vrati Timmyja kući.

89.ep - 25. rujna
Walker i Charlie Brooks (Terry Kiser u gostujućoj ulozi), ključni svjedok kojeg Walker prati, nekim čudom prežive eksploziju aviona iznad Ute te Walker mora voditi skupinu preživjelih, uključujući trudnicu, na sigurno mjesto. Kad Jack Dupree, protiv kojeg Brooks mora svjedočiti, shvati da je avion doživio „nesreću“ i da su Brooks i Walker i dalje živi, šalje svoje ljude da dovrše zadatak dok Walker i ostali pokušavaju preživjeti.

90.ep - 26. rujna
Walker, Alex, C. D. i Trivette vode skupinu siromašnih tinejdžera u rendžerski kam, ne znajući da je jedan od dječaka ukrao novac od dilera drogom, što sve njih dovodi u opasnost. Walker je stvorio rendžerski kamp da bi spasio živote tinejdžera od nasilja i kriminala. Među njima su i Eddie, sramežljivi momak, žrtva nasilja te Charlie koji odrađuje društveno koristan rad. Kada dileri drogom napadnu klince u kampu i sve drže na nišanu, Eddie i Charlie moraju učiniti ispravnu stvar i spasiti prijatelje. Terry Kiser glumi Charlieja.

91.ep - 27. rujna
Kad Johnnyju Pradu, prvaku u „kick boxingu“ i jednom od najuspješnijih Walkerovih učenika smjeste ubojstvo menadžera i trenera te posjedovanje droge, Walker preuzima mjesto trenera i priprema ga za svjetsko prvenstvo. „Kick Drugs Out of America“ prava je organizacija koju je osnovao Chuck Norris i koja mladima nudi sate karatea kao pozitivnu alternativu konzumiranju droge na koju ih potiču vršnjaci. Franku Veganu dosta je Johnnyja Prada još otkad je izgubio naslov svjetskoga prvaka nakon što su ga uhitili za pokušaj ubojstva i posjedovanje droge, a sad se vraća po osvetu.

92.ep - 28. rujna
Walker pomaže ženi čiji je san postati rendžerica. Ispunjava sve zahtjeve i dokazuje Walkeru da izvrsno puca i barata borilačkim vještinama. No kad se suoči s nasilnim bivšim suprugom koji prijeti njoj i njihovoj kćeri, ona gotovo odustane od svoga sna, no Walker je uvjeri u suprotno.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju